dark.darkbb.com
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

dark.darkbb.com

AnasayfaAnasayfa  KapıKapı  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Fenerbahçe

3 posters
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
YazarMesaj
boern
Admin
Admin
boern

Kadın
Lakap : şebnem sultan :D
Ruh hali : Fenerbahçe - Sayfa 6 Dagini10
takımı : Fenerbahçe - Sayfa 6 1446
Hayvanı : Fenerbahçe - Sayfa 6 Tavsan04028

Fenerbahçe - Sayfa 6 Empty
MesajKonu: Geri: Fenerbahçe   Fenerbahçe - Sayfa 6 Icon_minitimeC.tesi Eyl. 20, 2008 12:29 pm

Aragones'i eleştiren ve banko oynamamasına anlam veremediğini söyleyen yıldız oyuncu, ayrılmak istiyor ..
Son yıllarda elindeki oyuncuları tek tek kaybeden Fenerbahçe'de, Kazım da takımdan ayrılmak istediğini söyledi.

Fanatik Gazetesi'ndeki habere göre Kazım, "Otobüste beni kadroya aldığını söyledi. Statta bir daha fikir değiştirdiğini biliyorum. İki kere kadrodaydım ama son kararıyla çıkarıldım. Çok farklı bir sistemle oynadık. Niye banko oynamıyorum, bir anlam veremiyorum. Benim yerime görev yapan çok mu iyi oynadı? Üzerime çok geliniyor. İyi oynadığım bir maç sonrası yeniden kulübeye çekildim. Oynamayı hak ediyorum. Ocak ayında ayrılmak istiyorum" dedi.

Öte yandan Fenerbahçe'nin sakat oyuncusu Deivid'e ülkesi Brezilya'nın ünlü kulüplerinden Corinthians'tan teklif olduğu kaydedildi.
boern
Admin
Admin
boern

Kadın

MesajKonu: Geri: Fenerbahçe   Fenerbahçe - Sayfa 6 Icon_minitimeC.tesi Eyl. 20, 2008 12:51 pm

Roberto Carlos'un aklı fikri Real Madrid'de. Takımdan gönderilişini bir türlü unutamayan futbolcu yönetime yüklendi.
Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Roberto Carlos, İspanyol basınında yer alan açıklamalarında bir kez daha Real Madrid yönetimini eleştirirken, ''Robinho'ya yapılanın aynısını bana yaptılar'' dedi.

Robinho'nun transfer döneminin son gününde Manchester City'e gitmekle iyi bir karar aldığını savunan Carlos, ''Robinho'nun Real Madrid'te yaşadıklarının aynısını ben de yaşadım. Sözleşmemi 2 yıl uzatmak istiyordum ama bana sadece 1 yıllık sözleşme teklif ettiler. Robinho kulüp adından bağımsız olarak hareket edip gitmekle iyi yaptı'' açıklamasında bulundu.

Roberto Carlos, Robinho'nun 2 yıl içinde dünyanın en iyi futbolcusu olacağını iddia etti.

Bu arada 35 yaşındaki futbolcu, ''Kendimi halen iyi hissediyorum, 40 yaşına kadar oynamak hoşuma gider'' şeklinde konuştu.
boern
Admin
Admin
boern

Kadın

MesajKonu: Geri: Fenerbahçe   Fenerbahçe - Sayfa 6 Icon_minitimeC.tesi Eyl. 20, 2008 8:42 pm

Fenerbahçe Kulübü, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nın 2008-09 sezonu kombine kart satışının sona erdiğini, 30 bin 425 adet kombine kart satışıyla rekor kırıldığını açıkladı.
Fenerbahçe Kulübü, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nın 2008-09 sezonu kombine kart satışının sona erdiğini, 30 bin 425 adet kombine kart satışıyla rekor kırıldığını açıkladı.

Kulübün resmi internet sitesinde yapılan açıklamada, Fenerbahçe taraftarının gösterdiği yoğun ilgi ile bir ilke imza atıldığı belirtilerek, şunlar kaydedildi:

''Bu yıl toplam 30 bin 425 adet kombine kart satışı yapılmıştır. Bu rakamla birlikte taraftarımız bir rekora imza atmıştır. Taraftarımıza, kombine kartlarımıza gösterdikleri yoğun ilgi dolayısıyla sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.''
boern
Admin
Admin
boern

Kadın

MesajKonu: Geri: Fenerbahçe   Fenerbahçe - Sayfa 6 Icon_minitimeC.tesi Eyl. 20, 2008 8:58 pm

Turkcell Süper Lig'de Fenerbahçe-Gençlerbirliği maçının hakemleri ile takım kadroları şöyle:

Stat: Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu
Hakemler: Fırat Aydınus, Mustafa İspiroğlu, Hakan Yemişken

Fenerbahçe: Volkan Babacan, Gökhan, Lugano, Önder, Roberto Carlos, Burak, Maldonado, Emre, Uğur, Alex, Guiza

Gençlerbirliği: Periç, El Saka, Traore, Erkan, Mehmet Nas, Engin, Mustafa, Koray, Burhan, Kerem, Ergün

MAÇTAN DAKİKALAR

Karşılaşmaya G.Birliği başladı... İki takıma da başarılar...

2. dakika. Fenerbahçe atağı sağ kanattan etkili gelişti. G.Birliği savunmasının ayak koyduğu meşin yuvarlak sol kanada açıldı. Roberto Carlos, ceza sahasının çarprazından topun gelişine yerden sert vurdu. Bu vuruş kalenin az farkla yanından auta çıktı.

4. dakika. Fenerbahçe maça baskılı başladı. Sarı-Lacivertli ekip ilk anlardan itibaren oyunu rakip yarı sahaya yıkma çabasında.

6. dakika. G.Birliği yarı sahayı çabuk geçti. Engin'in savunmanın arkasına attığı uzun pasa Burhan hareketlendi. Top hızlı olunca Kaleci Volkan Babacan ceza sahasının önüne kadar gelip topu kontrol etti.

7. dakika. Fenerbahçe sol kanattan Alex ile köşe vuruş kullandı. Penaltı noktası üzerine inen topa Burak Yılmaz kafayı vurdu. Yükseklik kazanan meşin yuvarlağı G.Birliği savunması ayak koyarak uzaklaştırdı.

9. dakika. Fenerbahçe gole Burak Yılmaz ile yaklaştı. Sol kanattan ceza sahasına gönderilen top bir anda Burak'ın önünde kaldı. Bu futbolcunun şutu savunmadan sekerek kalenin üzerinden kornere çıktı.

12. dakika. G.Birliği, Fenerbahçe ceza sahasının sağ çarprazından serbest vuruş kazandı. Kerem atışı kullandı. Sarı-Lacivertli ekip savunması topu karşıladı. Devam eden atakta ceza sahasına havalandıralan topu Kaleci Volkan çıkarak kontrol etti.

16. dakika. Fenerbahçe atağında savunmanın arkasına atılan topa Güiza hareketlendiği anda G.Birliği savunmasında El Saka yerinde bir faul ile kalesinde büyük bir tehlikeyi önledi. Hakem El Saka'ya sarı kartını gösterdi.

19. dakika. Fenerbahçe gole Lugano ile çok yaklaştı. Sol kanattan etkili gelişen atakta sıfıra inen Roberto Carlos yerden ön direğe ortasını yaptı. Lugano kale sahası içinde bomboş pozisyonda kötü bir vuruşla topu yandan auta attı. Net bir fırsat sonuçsuz kaldı.

24. dakika. G.Birliği'nde Kerem, rakibini formasından çekip indirince sarı kartı gördü.

24. dakika. Kerem'in sarı kart gördüğü pozisyonda Emre hakeme kart göstermesini işaret edince kendisini da kartı gördü.

25. dakika. Fenerbahçe'de serbest atışı Alex kullandı. Kale sahasına inen topa yükselen Önder kafayı vuramadı. Meşin yuvarlak yerden sekip auta çıktı.

28. dakika. Fenerbahçe sağ kanattan serbest vuruş kazandı. Alex ceza sahasına ortasını yaptı. G.Birliği savunması ceza sahasında yaşanılan kısa süreli karambol sonrası uzun topla sol kanattan kontraatağa kaltı.

Engin'in süratle rakip yarı sahaya taşıyıp ön direğe kestiği ortayı Roberto Carlos Burhan'ın önünde kafayı vurarak tehlikeyi kornerle uzaklaştırdı.

31. dakika. G.Birliği atağıında ceza sahası önünde topla buluşan Burhan kaleyi gördüğü anda sert vurdu. Meşin yuvarlak kaleci Volkan'ın üzerine gitti.

34. dakika. Fenerbahçe atağı sağ kanattan gelişti. Gökhan Gönül'ün ceza sahasına kestiği topa Güiza hareketlenip kafayı vurdu. Top yandan auta çıktı.
38. dakika. Fenerbahçe rakip kaleye uzun topla sokuldu. Meşin yuvarlağı göğsüyle yumuşatan Güiza savunmanın arkasına hareketlenen Burak'ı düşündü. Top ters tarafa gidince Kaleci Periç çıkarak topun sahibi oldu.

39. dakika. Fenerbahçe gole Güzia ile çok yaklaştı. Sağ kanattan ceza sahasına giren İspanyol golcü çarprazdan şutunu attı. Yerden giden topa Ergün ayak koydu. Periç'in kontrapiyede kaldığı pozisyonda seken top direği sıyırıp kornere çıktı. Sarı-Lacivertli ekip adına şansız bir an.

GOL... 41. dakika. Fenerbahçe golü Alex ile buldu. Sol kanatta Uğur Boral ceza sahasına ortasını yaptı. Alex topu kontrol edip yüzünü döndüğü anda yerden ters köşeye plase bir vuruş yaptı. Top Periç'in bakışları arasınad ağlarla buluştu.

Fenerbahçe, Alex'in şık golüyle G.Birliği karşısında 1-0'lık üstünlüğü yakaladı.

45. dakika. İlk yarı için normal süre tamamlandı. Hakem uzatma süresi olarak 2 dakika ilave etti.

Uzatmalarda başka gol olmadı. Fenerbahçe ilk 45 dakikayı G.Birliği karşısında Alex'in golüyle 1-0 önde kapattı.

changeTarget(document.getElementById("news_content"))
boern
Admin
Admin
boern

Kadın

MesajKonu: Geri: Fenerbahçe   Fenerbahçe - Sayfa 6 Icon_minitimeC.tesi Eyl. 20, 2008 8:59 pm

Fenerbahçe ile sözleşmesini karşılıklı olarak fesheden Ganalı oyuncu Appiah'a İngiliz devi talip oldu.
Chelsea’nin uzun süre sahalardan uzak kalacak olan Michael Essien yerine Gana milli takımı kaptanı Stephen Appiah’ı transfer edeceği iddia ediliyor.

Goal.com'un derlediği habere göre; Essien, neredeyse bütün sezon boyunca forma giyemeyecek ve onun yerine oynayabileceği düşünülen John Obi Mikel’in de yetersiz görülüyor.

Geçtiğimiz sezon bir dizi sakatlıkla uğraşan Appiah ise Fenerbahçe ile sözleşmesini karşılıklı olarak feshetti. Şimdi de Ganalı futbolcunun peşinde Juventus, Udinese, Arsenal, West Ham United, Portsmouth, Bayern Münih ve Schalke gibi kulüpler var.

27 yaşındaki orta saha oyuncusu, Premier Lig’e gidebileceğini daha önce açıklamıştı; ancak henüz ortada net bir gelişme yok.

Eski kulübü Brescia ile antremanlara çıkarak eski formuna kavuşmak isteyen Appiah, geçtiğimiz sezon yaşadığı sakatlıklar yüzünden Afrika Millletler Kupası’nda da forma giyememişti.
boern
Admin
Admin
boern

Kadın

MesajKonu: Geri: Fenerbahçe   Fenerbahçe - Sayfa 6 Icon_minitimeSalı Eyl. 23, 2008 1:39 pm

Fenerbahçe'nin, Dinamo Kiev takımıyla 30 Eylül Salı günü İstanbul’da yapacağı maçın biletlerinin genel satışı bugün başladı.
Fenerbahçe futbol takımının, Avrupa Şampiyonlar Ligi (G) Grubu’nda Ukrayna’nın Dinamo Kiev takımıyla 30 Eylül Salı günü İstanbul’da yapacağı maçın biletlerinin genel satışı bugün başladı.

Kulübün resmi internet sitesinde yapılan açıklamada, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda yapılacak karşılaşmanın kale arkası tribün bilet fiyatlarının 66 YTL olduğu kaydedildi.

Fenerbahçe-Dinamo Kiev karşılaşmasının bilet fiyatları şöyle:

Telsim ve Migros kale arkası tribün: 66,00 YTL
Fenerium Üst H-I blok..............: 132,00 YTL
Fenerium Üst E blok................: 175,00 YTL
Fenerium Alt B-F blok..............: 255,00 YTL
Fenerium Alt C blok................: 305,00 YTL

changeTarget(document.getElementById("news_content"))
boern
Admin
Admin
boern

Kadın

MesajKonu: Geri: Fenerbahçe   Fenerbahçe - Sayfa 6 Icon_minitimeSalı Eyl. 23, 2008 1:40 pm

Fenerbahçe'nin Brezilyalı sol kanat oyuncusu Roberto Carlos 2010 yılına kadar Fenerbahçe'de.
Fenerbahçe'nin Brezilyalı sol kanat oyuncusu Roberto Carlos 2010 yılına kadar Fenerbahçe'de.

Sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan Roberto Carlos, sarı lacivertli yönetim ile görüşerek anlaşmaya vardı ve sözleşmesini 1 yıl daha uzattı.

Sarı lacivertli takım ile geçen sezon 2 yıllık anlaşma imzalayan 35 yaşındaki futbolcu ile sarı lacivertli yönetim Carlos'un sözleşmesindeki 1 yıllık opsiyon maddesini şimdiden kullanarak anlaşmaya vardı.

Geçtiğimiz haftalarda yapılan görüşmeler olumlu sonuçlandı ve Brezilyalı yıldız kendisini 1 yıl daha sarı lacivertli formaya bağlayan resmi imzayı attı. Roberto Carlos böylelikle 2010 yılına kadar Fenerbahçe forması giyecek.

Başarılı sol kanat oyuncusu, Scolari'nin Chelsea'nin başına geçmesinden sonra bu kulüpten teklif almış ancak sarı lacivertli kulüpte kalmayı tercih etmişti. Öte yandan Robinho'u astronomik bir bedel ile transfer eden Manchester City de Carlos'a transfer teklifi götürmüştü
boern
Admin
Admin
boern

Kadın

MesajKonu: Geri: Fenerbahçe   Fenerbahçe - Sayfa 6 Icon_minitimeSalı Eyl. 23, 2008 4:12 pm

Fenerbahçeli futbolculardan Alex de Souza ve Volkan Demirel, bugünkü antrenmandan sonra MR çektirdi.

Kulübün internet sitesinde yapılan açıklamada, idman sonunda ağrı şikayeti olan Alex'in MR çektirdiği belirtilerek, “Doktorumuz Piyer Arzuman, Alex'in çekilen MR'ında sol bacak uyluk kemiğinde kas zorlanması olduğunu ve tedavisine hemen başlanıldığını ifade etti” denildi.

Dr. Arzuman ayrıca, kontrol amaçlı MR'ı çekilen Volkan Demirel'in sağ dizinde ödem oluştuğunu söyledi
boern
Admin
Admin
boern

Kadın

MesajKonu: Geri: Fenerbahçe   Fenerbahçe - Sayfa 6 Icon_minitimeÇarş. Eyl. 24, 2008 3:54 pm

UEFA, 2009 finali için ilk teftiş toplantısını Şükrü Saracoğlu Stadı'nda gerçekleştirdi.
Bu sezon sonunda UEFA Kupası finaline ev sahipliği yapacak olan Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı, UEFA'dan gelen heyet tarafından denetlenmeye başlandı.

Şükrü Saraçaoğlu Stadı'nda yapılan bu sabahki toplantıya, UEFA, Türkiye Futbol Federasyonu ve Fenerbahçeli yetkililer katıldı.

İlk yarım saati basına açık olan toplantı, İstanbul'da yapılan 2005 Şampiyonlar Ligi finalinin barkovizyon gösterimi ile başladı.

Daha sonra ise proje Sorumlusu Orhan Gorbon toplantı ve denetlemeyle ilgili açıklamalar yaptı.

Türk sporunun bu tür organizasyonlar konusunda son dönemlerde bir hamle içinde olduğunu belirten Gorbon, "Türk sporu son dönemde futbolda büyük bir hamle içinde. Bunlardan biride UEFA Kupası finali. 2005 yılında Şampiyonlar Ligi finaliyle başarılı bir organizasyon yaptık. 4 yıl aradan sonra da UEFA finali yapacağız. Şampiyonlar Ligi finaline göre daha küçük bir organizasyon fakat, sonuçta UEFA'nın 2. büyük finali. Ayrıca 2009'da önemli bir organizasyon olmadığı için, finalin önemi daha da artıyor. Bu organizasyona başarılı başladık ve iyi sonuçlandırmak istiyoruz" dedi.

Cuma akşamı dönecek olan UEFA yetkilileri, İstanbul'da şehir turu yaparak, seyircilerin muhtemel toplanma alanlarını görecekler
boern
Admin
Admin
boern

Kadın

MesajKonu: Geri: Fenerbahçe   Fenerbahçe - Sayfa 6 Icon_minitimeÇarş. Eyl. 24, 2008 3:57 pm

Başkan Aziz Yıldırım'ın ona alerjisi var. Görmek istemiyor. Yıldırım bakın Kadıköy'e nasıl gelmeyi yasakladı?

Emre Belözoğlu ile Colin Kazım sezon başında kırmızı kramponlarla sahaya çıkıyordu. Artık çıkmıyorlar. Nedeni ise Fenerbahçe'deki "kırmızı" yasağı...

Hatırlatalım: Kanarya, bu sezon deplasmanda aldığı 3 yenilgisinde de ‘sarı’ formalarla mücadele etmişti.. Ve ne ilginçtir ki ‘sarı’, Luis Aragones’in hiç de istemediği bir renkti!

KADIKÖY'E KIRMIZI GELME

Şimdi Sarı-Lacivertli kulüpte çok önemli bir ismin de bir başka renge alerjisi olduğu konuşuluyor. O kişi, Başkan Aziz Yıldırım o renk ise ‘kırmızı’... Taraftarların uzun süredir “Kadıköy’e kırmızıyla gelme” kampanyasını da sürdürdüğü biliniyor..
Ve işte bu gelişmelerden etkilenen Emre Belözoğlu ile Colin Kazım’ın da sezon başında giydikleri kırmızı renkli kramponlara veda ettiği ifade ediliyor
boern
Admin
Admin
boern

Kadın

MesajKonu: Geri: Fenerbahçe   Fenerbahçe - Sayfa 6 Icon_minitimePerş. Eyl. 25, 2008 9:30 am

Emre Belezoğlu yine Galatasaraylı taraftaları kızdırdı. Aile boyu Fenerli olan Emre'den duygusal açıklamalar...
Fenerbahçe taraftar sitesi “www.antu.com”un radyosuna açıklamalar yapan Emre Belözoğlu, sarı-lacivertli kulübe para için gelmediğini söyledi, “Ailemden dolayı Fenerbahçeli bir çocuktum”dedi

Sarı-lacivertli ekibin yıldızlarından Emre Belözoğlu, taraftar internet sitesi www.antu.com’un radyosunda ilginç açıklamalarda bulundu.

Para için gelmedim

Taraftarların sorularını yanıtlayan milli oyuncu ailesi Fenerbahçeli olduğu için çocukluğunda kendisinin de Fenerbahçeli olduğunu bildirdi, “Fenerbahçe’ye para için gelmedim” diye konuştu.

Kader beni Galatasaray'a taşıdı

Fenerbahçeli biri olarak, sarı-lacivertli ekibe transfer olmaktan mutluluk duyduğunu belirten Emre,”Galatasaray’a büyük hizmetler yaptım. Çocukluğumda Fenerbahçeliydim. Kader beni 13 yaşımda Galatasaray altyapısına taşıdı. Daha sonra A takıma çıktım ve çok güzel günler yaşadım. Bu demek değil ki Fenerbahçe’de güzel günler yaşamayacağım.

Fenerbahçeli bir genç

Fenerbahçeli bir genç olarak Fenerbahçe’ye gelmiş olmaktan çok mutluyum. Oynadığımız takımlarla özdeşleşiyoruz biz, ama profesyonel futbolcu olduğumuzdan dolayı şu an benim için esas olan Fenerbahçe’nin başarısı. O dönemde de esas olan Galatasaray’ın başarısıydı ama Fenerbahçeliydim, bu bir gerçek ” dedi
boern
Admin
Admin
boern

Kadın

MesajKonu: Geri: Fenerbahçe   Fenerbahçe - Sayfa 6 Icon_minitimePerş. Eyl. 25, 2008 9:40 am

Brezilya yüksek mahkemesi Romario'yu Zico ve Zagallo'ya hakaret ettiği gerekçesiyle tazminata mahkum etti.
Brezilya yüksek mahkemesi Romario'yu Zico ve Zagallo'ya hakaret ettiği gerekçesiyle tazminata mahkum etti.

Brezilyalı oyuncu Romario, Fenerbahçe eski teknik direktörü Arthur Zico'ya ve Brezilya milli takımı eski teknik direktörü Mario Zagallo'ya 1 milyon dolar tazminat ödeyecek.

1998 Dünya Kupası kadrosuna çağrılmadığı için sinirlenen Romario, Brezilya Teknik Direktörü Mario Zagallo ve o dönem yardımcısı olarak çalışan Zico'yu protesto etmek için sahibi olduğu "Cafe do Gol'ün tuvalet kapısına iki futbol adamının karikatürünü çizdirmişti. Zagallo'yu hacet giderirken, Zico'yu da ona hizmet için ayakta tuvalet kağıdı uzatırken resmeden karikatür ülkeden çok büyük tartışmalara neden olurken, iki teknik adam Romario aleyhine maddi ve manevi tazminat davası açmışlardı
boern
Admin
Admin
boern

Kadın

MesajKonu: Geri: Fenerbahçe   Fenerbahçe - Sayfa 6 Icon_minitimePerş. Eyl. 25, 2008 5:26 pm

Brezilya'nın önemli ekiplerinden Corinthians, eski oyuncusu Fenerbahçeli Deivid'in peşinde.

Globoesporte gazetesinde yer alan habere göre, Brezilyalı kulüp 2009'da Fenerbahçe ile sözleşmesi dolacak olan eski oyuncusunu transfer listesinin başına koydu.

2009 sezonunda Serie A'da oynamayı garantileyen Corinthians, eski oyuncusu Deivid'i görüşmeler yapmak için ülkeye davet etti. Deivid'in kısa bir süre önce Brezilya'ya dönme niyeti olduğu yönündeki açıklamalarını da göz önüne alan Corinthians, herkesten önce davranarak Deivid'le bir ön anlaşma yapma niyetinde.

Corintians Başkanı Andres Sanches'in yeni yapılanma için kulüp tarihinde önemli yeri olan Deivid'i alarak çıkış yapmak istedikleri sözlerine yer veren gazete, Fenerbahçeli oyuncunun aynı zamanda Palmeiras teknik direktörü Vanderlei Luxemburgo'yla da yakın ilişkide olduğunu bu yüzden Corinthians'ın Deivid için mücadele etmesi gerekeceğini yazdı
boern
Admin
Admin
boern

Kadın

MesajKonu: Geri: Fenerbahçe   Fenerbahçe - Sayfa 6 Icon_minitimePerş. Eyl. 25, 2008 5:27 pm

Fenerbahçe, Turkcell Süper Ligi'n 5. haftasında Sivasspor ile oynayacağı karşılaşma için Sivas'a gitti.

Akşam saatlerinde Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkan özel uçakla Sivas'a hareket eden sarı-lacivertli kafilede sakatlıkları bulunan Alex, Semih ve Edu yer aldı. Teknik direktör Luis Aragones sakatlıkları süren futbolcuları Deivid, Tümer, Vederson ve Deniz ile Can'ı kadroya almadı. Kart cezalısı Volkan Demirel'de Sivas'a gitmeyenler arasında.

Fenerbahçe'nin yarınki karşılaşmaya Volkan Babacan, Gökhan, Edu, Lugano, Roberto Carlos, Kazım, Emre, Alex, Uğur, Semih, Güiza ilk onbiri ile çıkması bekleniyor
boern
Admin
Admin
boern

Kadın

MesajKonu: Geri: Fenerbahçe   Fenerbahçe - Sayfa 6 Icon_minitimeCuma Eyl. 26, 2008 11:21 am

Sivas’a giden Fenerbahçe kafilesini, GFB üyeleri karşıladı. Taraftarlar Aziz Yıldırım aleyhine sloganlar atıp, pankartlar açtı.
Turkcell Süper Lig'in 5. haftasında Sivasspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Fenerbahçe, Sivas'a gitti.

Sarı-lacivertli kafileyi havalimanında yaklaşık 50-60 kişilik bir taraftar grubu karşılarken taraftarların başkan Aziz Yıldırım aleyhinde tezahürat yapması dikkat çekti.

Futbolculara havaalanında Sivas Fenerbahçeliler Derneği ve minik taraftarlarca çiçekler verilirken, alan dışında Genç Fenerbahçeliler üyesi bir grup sloganlar atarak başkan Aziz Yıldırım'ı protesto etti.

Grubun, "Tek kimlik Aziz", "Bizi bitivemezsin", "Padişahım çok yaşa", "Kandırılmış Anadolu çocukları", "Aziz Yıldırım çarpsa bile" yazılı pankartlar açtığı görüldü.

EKSİKLER

Öte yandan sarı-lacivertlilerin sivas kafilesinde cezalı kaleci Volkan Demirel'in yanı sıra Deivid, Josico, Vederson, Can, Deniz, Ali Bilgin ve Tümer yer almadı.

ALEX, SEMİH VE EDU KADRODA

Teknik direktör Luis Aragones, sakatlığı nedeniyle hafta boyunca çalışmalarını takımdan ayrı sürdüren Alex'i, sakatlığı nedeniyle bir süredir forma giyemeyen Edu'yu ve 3 maç takımdan ayrı kalan Semih'i ise Sivasspor maçının kadrosuna aldı
boern
Admin
Admin
boern

Kadın

MesajKonu: Geri: Fenerbahçe   Fenerbahçe - Sayfa 6 Icon_minitimeCuma Eyl. 26, 2008 11:27 am

Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu, Fenerbahçeli kaleci Volkan Demirel'e verilen 1 maçlık cezayı kaldırdı.
Kurul, dün yaptığı toplantıda, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun, 13 Eylül'deki Hacettepe maçında hakeme yönelik sportmenliğe aykırı eylemi nedeniyle Volkan'a verdiği 1 maç cezayı, yapılan itiraz üzerine görüştü. Kurul, bu cezayı oy çokluğuyla kaldırdı.

KADRODA YOK, KALE VOLKAN BABACAN'IN

Hacettepe maçında gördüğü kırmızı kart sonrasında 2 maç ceza alan Volkan Demirel, Gençlerbirliği maçında forma giyemedi. Bugün oynanacak Sivasspor maçındaki cezası ise kaldırılan Volkan, dün Sivas'a giden kafilede yer almadı.

Daha önceden bir hazırlık yapılmadığı için Volkan'ın İstanbul'da kalacağı ve Sivasspor karşısından kaleyi genç oyuncu Volkan Babacan'ın koruyacağı belirtildi.

Fenerbahçe'nin Sivasspor kafilesinde şu isimler yer aldı: Volkan Babacan, Mert Fehmi Günok, Gökhan, Önder, Lugano, Edu, R.Carlos, Maldonado, Selçuk, Kazım, Burak, Alex, Semih, Emre, Uğur, Gürhan, Yasin, İlhan, Güiza
boern
Admin
Admin
boern

Kadın

MesajKonu: Geri: Fenerbahçe   Fenerbahçe - Sayfa 6 Icon_minitimeCuma Eyl. 26, 2008 4:01 pm

Ligde iki deplasman maçını da kaybeden F.Bahçe bugün Sivasspor'la karşılaşıyor. Puan kaybına tahammülü kalmayan sarı-lacivertli ekip maçı kazanıp hem "deplasman fobisini" ne son vermek hem de salı günkü Dinamo Kiev karşılaşması öncesi moral depolamak istiyor.

Ligdeki ilk 2 deplasmanını yenilgiyle kapatan F.Bahçe, Sivas'ta şeytanın bacağını kırmak istiyor. Ancak sakatlıklar, Kanarya'yı zorluyor. Volkan Demirel'in cezası kalksa da takımla Sivas'a gitmedi. Bugün Sivas'a uçacak olan kalecinin oynayıp oynamayacağı belli değil. Edu'nun sakatlığı tam olarak geçmedi ancak kadroda. Gökhan, kaburgalarındaki problemle sahada.

Önder'in çıkış belirtisi göstermesi ise defanstaki tek kazanç olarak göze çarparken, sakatlara Alex'in de eklenmesi şok etti. Kaptan yine de 18'de. Semih de tam hazır değil ama Sivas'a götürüldü.

Saat 20.00'da başlayacak olan ve Lig TV'den HD olarak ekranlara gelecek karşılaşmada Bünyamin gezer düdük çalacak.

MUHTEMEL 11'LER ŞÖYLE:

STAT: 4 Eylül
HAKEMLER: Bünyamin Gezer, Cem Satman, Erhan Sönmez

SİVASSPOR: Petkoviç, Diallo, Murat Sözgelmez, Sylla, Faruk, Sezer, İbrahim, Musa, Sergio, Balili, Mehmet Yıldız

FENERBAHÇE: Volkan, Gökhan Gönül, Lugano, Edu, Roberto Carlos, Kazım, Maldonado, Emre, Uğur Boral, Burak (Alex), Güiza
boern
Admin
Admin
boern

Kadın

MesajKonu: Geri: Fenerbahçe   Fenerbahçe - Sayfa 6 Icon_minitimeCuma Eyl. 26, 2008 7:57 pm

Zorlu 90 dakika Sivassporlu oyuncuların vuruşuyla başladı.. İki takıma da başarılar..

2. dakika. Fenerbahçe atağı sağ kanattan etkili gelişti. Ceza sahasına sokulan Gökhan Gönül ceza sahasına ortasını yaptı. Sivas savunmasında Bilica son anda ayak koyarak tehlikeyi uzaklaştırdı.

3. dakika. Sivasspor atağı sol kanattan gelişti. Murat ceza sahasına ortasını yaptı. Volkan çıkarak topu Mehmet Yıldız'ın üzerinden kontrol etti.

4. dakika. Fenerbahçe sağ kanattan gelişen atakta gole yaklaştı. Kazım'ın ceza sahasına ortaladığı top arka direğe indi. Güiza uygun durumda yükselmesine rağmen kafayı vuramadı. Meşin yuvarlak ters kanattan dışarı çıktı.

5. dakika. Alex ceza alanına sokulmak isterken Sylla faul yaptı.. Serbest vuruş Fenerbahçe'nin..Mesafe 25 metre...

6. dakika. Roberto Carlos çok sert vurdu.. Ceza alanı içinde Hayrettin kafasına çarptı ve taca çıktı.. Hayrettin ufak çaplı bir sakatlık geçiriyor..

9. dakika. Sivasspor atağında savunmasından ileri çıkan Sylla, uzun bir pas çıkarttı. Fenerbahçe savunmasının arkasında meşin yuvarlakla buluşan Faruk için ofsayt bayrağı kalktı.

10. dakika. Karşılaşmada ilk 10 dakika 0-0 eşitlikle geçildi. İki ekipte gole dönük açık bir futbol ortaya koyuyor.

12. dakika. Sivas sağ kanattan Mehmet Yıldız ile rakip kaleye etkili indi. Ceza sahası önünde topla buluşan Mehmet Yıldız dönüp şutunu attı. Meşin yuvarlak Önder'in ayağına çarparak kornere çıktı. Köşe vuruşundan sonuç gelmedi.

15. dakika. Fenerbahçe atağı Gökhan Gönül ile gelişti. Sağ kanattan topla hareketlenen Gökhan ceza sahasına gireceği anda Hayrettin'in müdahalesiyle yerde kaldı. Hakem etkili olabilecek bir noktadan serbest vuruş Sarı-Lacivertli ekibe verdi.

16. dakika. Serbest atışı Alex kullandı. Sambacı'nın sağ çarprazdan direkt kaleye gönderdiği topu direğin dibinde Petkoviç son anda uzanarak çeldi. Boşta kalan meşin yuvarlağı Önder tamamlamak istedi. Top bu futbolcudan sekerek direğin dibinden auta çıktı.

18. dakika. Sağ kanattan gelişen atakta Fenerbahçe, Sivas kalesini Emre ile yokladı. Roberto Carlos'un ara pasında ceza sahası dışında topla buluşan Emre kaleyi karşısında aldığı anda sert vurdu. Meşin yuvarlak az farkla üstten auta çıktı.

20. dakika. Sivasspor atağında sağ kanattan ceza sahasına sokulan Mehmet Yıldız sıfırdan kale sahasına ortasını yaptı. Ön direkte Volkan kapanarak topu kontrol etti.

21. dakika. Sivasspor gole Sylla ile çok yaklaştı. Sol kanattan topla savunması geçip ceza sahasına sokulan Sylla, Kaleci Volkan ile karşı karşıya pozisyonda vuruşunu yaptı. Genç file bekçisi Volkan kritik bir kurtarış yaparak meşin yuvarlağı kornere çeldi.

24. dakika. Sivasspor bu dakikalarda Fenerbahçe kalesini zorlamaya başladı. Sol kanattan savunmanın arkasına atılan derin pasta topla buluşan Musa, bomboş pozisyonda Kaleci Volkan ile karşı karşıya kaldı. Bu futbolcunun şık vuruşunda meşin yuvarlak üst direkte patladı. Dönen topu Sezer takip etti. Fenerbahçe savunması tehlikeyi kornerle uzaklaştırdı.

29. dakika. Bu kez direğe Fenerbahçe direğe takıldı. Emre'nin pasında Kazım topu rakibinden kurtarıp sağdan ceza sahasına sokulan Güiza'yı pozisyona soktu. İspanyol yıldızın yerden sert şutu Petkoviç'i geçip terk tarafta direkte patladı. Dönen topu Sivas savunması uzaklaştırdı.

33. dakika. Fenerbahçe atağı Emre ile gelişti. Bu futbolcu sağdan bindiren Kazım'a uzun bir pas attı. Kazım ceza sahasına yerden ortasını yaptı. Arka direkte Güiza'dan önce Bilica ters bir vuruş yaptı. Meşin yuvarlak kalenin az farkla yanından kornere çıktı.

GOL... 34. dakika. Fenerbahçe golü Selçuk ile buldu. Sağ kanattan Alex'in kullandığı köşe vuruşunda iyi yükselen Selçuk kafayı vurdu. Meşin yuvarlak ters taraftan Kaleci Petkoviç'in bakışları arasında Sivas ağlarına takıldı.

Fenerbahçe, Selçuk'un şık kafa golüyle Sivasspor karşısında 1-0'lık üstünlüğü yakaladı.

38. dakika. Fenerbahçe'de Kazım rakibine yaptığı sert faul sonrası sarı kartı gören isim oldu.

42. dakika. Fenerbahçe atağında Gökhan Gönül Sivas ceza sahasında Mehmet Yıldız ile çarpışarak yerde kaldı. Bu futbolcu yerdeyken oyun devam etti. Carlos sol kanattan ceza sahasına ortasını yaptı. Güiza kale sahasında başının üzerinden geçen topa dokunamadı. Pozisyon autla sonuçlandı.

45. dakika. Karşılaşmada ilk yarı için normal süre tamamlandı. Hakem uzatma süresi olarak 2 dakika ilave etti.

İlk yarıda başka gol olmadı. Fenerbahçe ilk 45 dakikayı Sivas deplasmanında 1-0 önde kapattı
boern
Admin
Admin
boern

Kadın

MesajKonu: Geri: Fenerbahçe   Fenerbahçe - Sayfa 6 Icon_minitimeCuma Eyl. 26, 2008 10:36 pm

MAÇIN İKİNCİ YARISI

Fenerbahçe'de Emre'nin yerine Uğur Boral; Sivasspor'da Faruk'un yerine Balili oyuna dahil oldu..

2. yarıya Fenerbahçe başladı.

48. dakika. Sivasspor sol kanatta ceza sahasının çarprazından serbest vuruş kazandı. Paslaşılarak kullanılan atışta Mehmet Yıldız ara pasını veremedi. Fener savunması tehlikeyi uzaklaştırdı.

50. dakika. Sivasspor gole çok yaklaştı. Sezer ceza alanı solundan sağ ayağıyla çok sert vurdu.. Volkan son anda tokatladı.. Dönen topu Balili ortaladı.. Arka alanda Musa vurdu.. Volkan'da kaldı..

51. dakika. Sivasspor bir kez daha gole çok yaklaştı. Savunma arkasına bir arapası.. Musa kaleci Volkan ile karşı karşıya.. Volkan açısını kapattı ve % 100'lük bir golü önledi..

53. dakika. Fenerbahçe atağında Güiza 25 metreden kaleye sert bir şut ama vuruşu çerçeveyi bulmadı..

55. dakika. Karşılaşmada tempo çok yükseldi. Sivasspor beraberlik golünü için ataklarını sıklaştırdı. Fenerbahçe savunmasında büyük açıklar veriyor.

56. dakika. Fenerbahçe sağ kanattan kazanılan serbest atışı Alex ile kullandı. Sambacı'nın ön direğe kestiği top yerden sekti. Güiza'nın ayak koyamadığı meşin yuvarlak Kaleci Petkoviç'in ellerinde kaldı.

57. dakika. Alex savunmanın arkasına hareketlenen Güiza'ya harika bir pas çıkarttı. Sol kanattan savunmanın arkasına sarkan Güiza topun kontrolünü sağlayamadı. Yerden seken meşin yuvarlak auta çıktı. İspanyol golü topu iyi önüne alsa mutlak gol pozisyonu olacaktı.

58. dakika. Sivasspor'da Diallo sarı kart gördü.

58. dakika. Sivasspor hızlı gelişen atakta Fenerbahçe kalesinde etkili oldu. Balili ceza sahası önünde kontrol ettiği topu sağdan ceza sahasına hareketlenen Mehmet Yıldız'a bıraktı. Kaleci Volkan tehlikeyi zamanında sezerek çıkıp rakibinin bir adım önende topu kapanarak kontrol etti.

62. dakika. Sivas atağında savunmasından ileri çıkan Hayrettin sol çarprazda kaleyi gördüğü anda sert vurdu. Top az farkla üstten auta çıktı.

63. dakika. Sivasspor beraberlik golüne yine çok yaklaştı. Sağ kanattan ceza sahasına ortalanan topu arka direkte göğsüyle önüne alan Mehmet Yıldız sert vurdu. Volkan harika uzanarak topu çıkarttı. Boşta kalan meşin yuvarlağı Musa boş kale yerine yandan auta vurdu.

65. dakika. Fenerbahçe 2. gole Alex ile çok yaklaştı. Uğur Boral'ın ara pasında Alex kaleci ile karşı karşıya kaldı. Sambacı'nın aşırtma vuruşunu Petkoviç son anda çelerek gole izin vermedi. Sarı-Lacivertli ekip net bir fırsattan sonuç alamadı.

66. dakika. Fenerbahçe'de Roberto Carlos sarı kart gören isim oldu.

67. dakika. Fenerbahçe atağında Alex savunmanın arkasına hareketlenen Güiza'yı düşündü. Sivas savunmasında Sezer son anda müdahale ederek topu Petkoviç'e kazandırdı. Petkoviç kale sahasında Güiza'dan sıyrılmak isterken kalesinde tehlikeli bir pozisyon yaşanmasına neden oldu. Ama İspanyol oyuncunun baskısın sonuç vermedi.

70. dakika. Sivasspor beraberlik golü için Fenerbahçe kalesine yükleniyor. Sol kanattan Mehmet Yıldız'ın ceza sahasına ortaladığı topu Fener savunması çıkartamadı. Balili önünde kalan topu kontrol edemedi.

Devam eden atakta sol kanada açılan topa Balili hareketlendi. Volkan çıkarak topu güçlükle çeldi. Kalenin boş olduğu pozisyonda Sivaslı futbolcular topu kaleye gönderecek pozisyonu bulamadı.

71. dakika. Fenerbahçe'de Kazım yerini Burak Yılmaz'a bıraktı.

73. dakika. Sivasspor'da Sergio yerini Tum'a bıraktı.

75. dakika. Karşılaşmada son 15 dakika oynanıyor. Fenerbahçe'nin 1-0'lık üstünlüğü devam ederken, Sivasspor'un beraberlik golü için baskısı arttı.

76. dakika. Fenerbahçe'de Önder Turacı sarı kart gördü.

GOL... 77. dakika. Sivasspor beraberlik golünü Murat Sözkesen ile buldu. Sol kanattan kullanılan serbest vuruşta Murat kale sahasında kafayı dokundu. Meşin yuvarlak Kaleci Volkan'ın bakışları arasında ters taraftan ağlarla buluştu.,

Sivasspor Murat Sözkesen'in golüyle Fenerbahçe karşısında skoru 1-1 yaptı.

78. dakika. Sivasspor 2. gole Tum ile çok yaklaştı. Sağ kanattan ceza sahasına sokulan Tum yerden sert vurdu. Volkan harika uzanarak meşin yuvarlağı direğin dibinden son anda kornere çeldi.

80. dakika. Fenerbahçe'de Maldonado yerini Semih'e bıraktı.

83. dakika. Sivasspor'da Musa yerini İbrahim'e bıraktı.

84. dakika. Sivasspor 2. gole bir kez daha çok yaklaştı. Sağ kanatta Murat Sözkesen arka direğe ortasını kesti. Balili boş pozisyonda topu yere doğru vurdurdu. Kale sahasında Mehmet Yıldız ayak koyamadı. Meşin yuvarlak gol çizgisine pralel giderek direğin dibinden auta çıktı.

85. dakika. Karşılaşmada son 5 dakika. Heyecan dorukta. Fenerbahçe sağ kanattan rakip kaleye etkili indi. Gökhan Gönül'ün ceza sahasına kestiği topa Güiza'dan önce Bilica kafayı vurarak tehlikeyi uzaklaştırdı.

86. dakika. Fenerbahçe'de Burak Yılmaz sarı kart gördü.

GOL... 88. dakika. Sivasspor Sezer ile 2. golü buldu. Sağ kanattan gelişen atakta ceza sahasına ortalanan topu Mehmet Yıldız gerideki Sezer'e bıraktı. Sezer ceza sahasının dışından müthiş bir şut çıkarttı. Meşin yuvarlak 90 tabir edilen noktadan Fenerbahçe ağlarına takıldı.

Sivasspor Sezer'in harika golüyle Fenerbahçe karşısında skoru 2-1 yaptı.

90. dakika. Maçta normal süre tamamlandı. Hakem uzatma süresi olarak 4 dakika gösterdi.

90+3. dakika. Uzatmalarda son dakikaya girildi. Fenerbahçe beraberlik golü için tüm hatlarıyla Sivasspor kalesine yükleniyor.

Uzatmalarda başka gol olmadı. Sivasspor geriye düştüğü karşılaşmada maçın son bölümlerinde bulduğu gollerle Fenerbahçe'yi 2-1 mağlup ederek puanını 11'e çıkarttı. Sarı-Lacivertli ekip bu sezon çıktığı 3 deplasman maçında da mağlup dönerek kötü gidişini sürdürdü
boern
Admin
Admin
boern

Kadın

MesajKonu: Geri: Fenerbahçe   Fenerbahçe - Sayfa 6 Icon_minitimeC.tesi Eyl. 27, 2008 3:20 pm

İspanyol spor gazetesi Marca, Fenerbahçe’nin deplasmanda Sivasspor’a 2-1 yenilmesi sonrasında teknik direktör Luis Aragones’in geleceğinin tartışılmaya başlandığını iddia etti.

"Luis için yeni sorunlar" başlığını atan Marca, "Sınırsız krediye sahip olmasına rağmen, Luis başını dik tutamıyor" diye yazdı. Güiza’nın direkten dönen topunun gol olması halinde maçta her şeyin Fenerbahçe lehine farklı olacağını belirten İspanyol gazetesi, bundan sonrası için "Şampiyonlar Ligi’nde Dinamo Kiev’le oynanacak maç, Luis’in geleceği için kilit konumda" yorumunda bulundu
boern
Admin
Admin
boern

Kadın

MesajKonu: Geri: Fenerbahçe   Fenerbahçe - Sayfa 6 Icon_minitimePaz Eyl. 28, 2008 8:35 pm

Fener'in Ukraynalı rakibi Dinamo Kiev, yarın İstanbul'u geliyor. Bu arada Aragones yarın basının karşısına çıkacak.
Avrupa Şampiyonlar Ligi (G) Grubu'nda 30 Eylül Salı günü Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Ukrayna'nın Dinamo Kiev takımı, yarın İstanbul'a geliyor.

Ukrayna ekibinin, yarın öğle saatlerinde özel uçakla Sabiha Gökçen Havalimanı'na geleceği bildirildi.

Dinamo Kiev, karşılaşmanın yapılacağı Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 19.00'da yapacağı antrenmanla Fenerbahçe maçı hazırlıklarını tamamlayacak. Ukrayna temsilcisinin teknik direktörü Yuri Semin, bir oyuncuyla birlikte antrenman öncesinde basın toplantısı yapacak.

ARAGONES'İN BASIN TOPLANTISI 16.30'DA
Fenerbahçe de Dinamo Kiev maçı hazırlıklarını yarın sabah yapacağı antrenmanla tamamlayacak.

Teknik direktör Luis Aragones, yarın saat 16.30'da bir oyuncuyla birlikte Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda basın toplantısı yapacak
boern
Admin
Admin
boern

Kadın

MesajKonu: Geri: Fenerbahçe   Fenerbahçe - Sayfa 6 Icon_minitimePaz Eyl. 28, 2008 8:37 pm

Fener'de işler sarpa sarıyor! Aragones suçlanıyor, Yıldırım ise hem futbolculardan hem de taraftardan şikayetçi!
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım için Mayıs ayında Bırakacak iddiası kulislerde daha sık dillendirilmeye başlandı. Hasta olmasına karşın özel uçakla Sivas'a giden Yıldırım'ın, skor 2-1'e geldikten sonra "Bunlar koşmuyor" diyerek sitem ettiği öğrenildi.

Yıllardır sezona bu kadar kötü başlamayan Fenerbahçe'de işler kötü gittikçe eskiye oranla eleştiri oklarının daha fazla yöneltildiği başkan Aziz Yıldırım için "Bırakacak" iddiası kulislerde daha sık dillendirilmeye başlandı.

Daha önce "1 Milyon Üye F.Bahçe için çok önemli bir projedir. Benim başkan olmam da önemli değil ancak bu proje gerçekleşmeli" diyen Yıldırım'ın Mayıs ayındaki kongrede aday olmayacağı kulaktan kulağa fısıldanıyor. Fotomaç yazarı Turgay Demir de önceki günkü köşesinde Yıldırım'ın aday olmayacağını düşündüğünü yazmıştı.

TAKIMA ÇOK KIZDI
Hasta olmasına karşın özel uçakla Sivas'a giden Yıldırım'ın, skor 2-1'e geldikten sonra "Bunlar koşmuyor" diyerek sitem ettiği öğrenildi. Maçtan önce Sivaslılara "Şansınız yok" yeneriz diyen başkanın mağlubiyete çok sinirlendiği bildirildi. Yıldırım, maç sonunda takımla bir araya gelmeden yine özel uçakla İstanbul'a döndü
boern
Admin
Admin
boern

Kadın

MesajKonu: Geri: Fenerbahçe   Fenerbahçe - Sayfa 6 Icon_minitimePaz Eyl. 28, 2008 8:39 pm

D.Kiev ile karşılaşacak olan F.Bahçe'de bu maçın hazırlıklarına başlarken idmanda sakatlanan Semih Şentürk şok etti...
Turkcell Süper Lig'de deplasmanda Sivasspor'a 2-1 yenilen Fenerbahçe, Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde 30 Eylül Salı günü Ukrayna'nın Dinamo Kiev takımıyla yapacağı (G) Grubu 2. hafta maçı hazırlıklarına bugün ara vermeden başladı.

Samandıra Tesisleri'nde ilk 15 dakikası basına açık yapılan antrenmanda, dünkü maçta forma giyen oyunculardan Roberto Carlos, Önder, Gökhan, Guiza, Maldonado ve Kazım takımdan ayrı koşu ve yenileme idmanı yaparlarken, Lugano, Alex, Emre ve Selçuk antrenmana katılmadılar. Selçuk'un bel ağrısı, Alex'in ise boyun ağrısı nedeniyle idmana çıkmadığı açıklandı.

Diğer futbolcular ise dar alanda taktik ağırlıklı maç yaptı. Tedavisi süren Josico ise salonda çalıştı.

Bu arada Sivasspor maçında sakatlanan Emre'nin, sağ arka adalesinde kas spazmı ve ağrı şikayeti olduğu, ancak milli futbolcunun çekilen MR'ın temiz çıktığı bildirildi.

Öte yandan, dünkü maçta sol dizinde darbeye bağlı ağrı olan Lugano'nun da MR'ının çekildiği ve sol dizinde ödem oluşan Uruguaylı futbolcunun tedavisine başlandığı ifade edildi.

SEMİH SAKATLANDI
Fenerbahçe'nin golcü futbolcusu Semih'in, antrenmanda sol ayak bileğinden sakatlandığı bildirildi.

İlk tedavisi sahada yapılan golcü futbolcunun, daha sonra MR için hastaneye götürüldüğü kaydedildi. Kulüp doktoru Piyer Arzuman, yaptığı açıklamada, ''Oyuncumuzun sol ayak bileği dış yan bağlarında zorlanma olduğunu düşünüyoruz. Ayrıntılı açıklamayı yarın MR sonuçları gelince yapabileceğiz'' dedi.

DEİVİD TAKTİK MAÇTA YER ALDI
Fenerbahçe'nin sezon başında Avusturya kampında fibula kemiği kırılan Deivid'in, bugünkü antrenmanda taktik maçta yer aldığı bildirildi.

Brezilyalı futbolcunun, maçta oynamasının takım arkadaşları tarafından büyük bir sevinçle karşılandığı kaydedildi.

Fenerbahçe, yarın yapacağı antrenmanla Dinamo Kiev maçının hazırlıklarını sürdürecek
boern
Admin
Admin
boern

Kadın

MesajKonu: Geri: Fenerbahçe   Fenerbahçe - Sayfa 6 Icon_minitimePtsi Eyl. 29, 2008 10:07 pm

Fenerbahçe yarın Dinamo Kiev'le karşılaşacak. Aragones açıklama yaptı;
Fenerbahçe Teknik Direktörü Luis Aragones, Ukrayna'nın Dinamo Kiev takımıyla yarın yapacakları Avrupa Şampiyonlar Ligi maçında en iyi sonucu almak istediklerini söyledi.

Aragones, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı basın odasında yaptığı basın toplantısında, Şampiyonlar Ligi'nde zorlu takımların olduğunu belirterek, ''Biz burada her zaman her takıma saygı göstererek sahaya çıkmışızdır, ama yarın oynayacağımız maç çok önemli. Kendi sahamızda kendi seyircimizin desteğini alarak, buradan en avantajlı sonucu almak için elimizden geleni yapacağız. Seyircilerimizin desteğiyle bunu yapacağımıza inanıyorum'' dedi.

Aragones, Dinamo Kiev'in kontra atağa çok hızlı çıktığını, bu konuda dikkatli olmaları gerektiğini ve presi nerede ne zaman yapacaklarını iyi hesaplamaları gerektiğini söyledi.

Sakat futbolcuların durumu ile ilgili bir soru üzerine İspanyol teknik adam, ''Semih idmanda sakatlanmıştı, maalesef aramızda değil. Edu ve Deivid topla idmanlara başladı'' dedi.

Luis Aragones, sakatlıklar nedeniyle bu sezon sıkıntı yaşadıklarını ifade ederek, ''Geçen sene bu dönemde bizim 8 puanımız vardı, hiç sakatımız yoktu. Şu anda 6 puanımız var, çok sakatımız var. Bunun sıkıntısını yaşıyoruz'' diye konuştu.

Bu arada, basın toplantısında yer alan Alex'e, bir gazetecinin, ''Dinamo Kiev maçı basında son şans olarak değerlendiriliyor. Takımda nasıl bir psikoloji var'' şeklinde soru sorması üzerine araya giren Aragones, ''Biz burada sadece Şampiyonlar Ligi'ni konuşmak istiyoruz'' diyerek bu soruya tepki gösterdi.

Aragones, daha sonra basın toplantısında bir bayan gazetecinin kendisine sorduğu Şampiyonlar Ligi dışındaki bir soruyu cevaplarken, bayan olduğu için soruyu cevapladığını söyledi.

ALEX: ''HERHANGİ BİR SAKATLIĞIM YOK''

Basın toplantısında yer alan takım kaptanı Alex de Souza, Dinamo Kiev maçının zor olacağını belirterek, ''Özellikle ilk maçta aldığımız olumsuz bir skor vardı. Yarınki maç, bunu telafi etmek adına kendi evimizde ayrı bir önem kazandı'' dedi.

Alex, sakatlığının geçtiğini ifade ederek, ''Kendimi gayet iyi hissediyorum, herhangi bir sakatlığım yok. Yarın hocamın istediklerini takım arkadaşlarımla birlikte yapacağım'' diye konuştu.

Bir soru üzerine, takımın zor günleri atlatacağını ifade eden Alex, şunları söyledi:

''Bizler futbolun içinde uzun süredir olan insanlarız. Bu tip durumlardan geçiyoruz. Bu zor durumları atlatacağımızdan eminim. Şampiyonlar Ligi'nde ilk maçta yenildik. Önümüzdeki 5 maçta 15 puan var. Adım adım gitmeliyiz. Dinamo Kiev maçında almamız gereken bir galibiyet var. Bunu aldıktan sonra adım adım gideriz.''

Kaleci Volkan Babacan ise ilk maçta aldıkları yenilgiyi yarınki maçta telafi edeceklerini, kendi sahalarında seyircileri önünde 3 puan almak istediklerini kaydetti. Volkan, yarınki maçta oynayıp oynamayacağına teknik direktörün karar vereceğini ifade etti
boern
Admin
Admin
boern

Kadın

MesajKonu: Geri: Fenerbahçe   Fenerbahçe - Sayfa 6 Icon_minitimePtsi Eyl. 29, 2008 10:07 pm

Fenerbahçe'yi yenen Sivasspor'un hocası Bülent Uygun Fenerbahçe'ye taktik verdi. Bakın hangi oyuncuya dikkat çekti!
Fenerbahçe'ye karşı ilk galibiyetini alan Bülent Uygun, eski takımını Dinamo Kiev maçı ile ilgili çok önemli bir uyarıda bulundu.

Sivasspor'un hocası Bülent Uygun, daha önce ilgilendikleri ama alamadıkları Dinamo Kiev'in sağ açığı Bangoura'ya önlem alınması gerektiğini söyledi..

'SOLA RAY DÖŞER'

Sarı-lacivertli takımın sol kulvarında ciddi sorunlar olduğuna dikkat çeken Uygun, "Salı günü Dinamo Kiev maçı var. Onların sağ açığı Bangoura ile daha önce ilgilenmiş ama alamıştık. Çok iyi ve tehlikeli bir oyuncu. Bence Roberto Carlos'u paramparça eder, Fenerbahçe'nin soluna da ray döşer. Buna önlem almalıdır" diye konuştu

Fenerbahçe
6 sayfadaki 7 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki