dark.darkbb.com
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

dark.darkbb.com

AnasayfaAnasayfa  KapıKapı  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Fenerbahçe

3 posters
Sayfaya git : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
YazarMesaj
boern
Admin
Admin
boern

Kadın
Lakap : şebnem sultan :D
Ruh hali : Fenerbahçe Dagini10
takımı : Fenerbahçe 1446
Hayvanı : Fenerbahçe Tavsan04028

Fenerbahçe Empty
MesajKonu: Fenerbahçe   Fenerbahçe Icon_minitimeSalı Haz. 03, 2008 7:39 pm

Takımımızla ilgili haberleri takip edebileceğiniz,yorum yapabileceğiniz başlık Very Happy
boern
Admin
Admin
boern

Kadın

Fenerbahçe Empty
MesajKonu: Geri: Fenerbahçe   Fenerbahçe Icon_minitimeSalı Haz. 03, 2008 7:59 pm

Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico, katıldığı bir tv programında Fenerbahçe'den ayrılacağını açıkladı.

Brezilyalı SporTV "Bem, Amigos" (İyi, dostlar) programına konuk olan Arthur Zico, Fenerbahçe'den ayrılma kararı aldığını söyledi.

Fenerbahçe'nin kendisine Avrupa yolunda çok önemli fırsatlar sunduğunu ve Sarı-lacivertli takıma teşekkür borçlu olduğunu ifade eden Zico, SportTV'ye şu açıklamalarda bulundu:

"Hedefim Avrupa'da devam etmek. Kararımı verdim. Sanırım Fenerbahçe'nin bana sunduğu olanakların karşılığını en iyi şekilde ödedim. Yine de Fenerbahçe'ye teşekkür borçluyum. Fenerbahçe'yle herhangi bir para problemim yok. Bu tamamen profesyonelce alınmış bir karar. Şimdi önümde bazı fırsatlar var. Bunları en iyi şekilde değerlendirmek istiyorum."
boern
Admin
Admin
boern

Kadın

Fenerbahçe Empty
MesajKonu: Geri: Fenerbahçe   Fenerbahçe Icon_minitimeÇarş. Haz. 04, 2008 12:03 pm

Brezilyalı teknik adam Arthur Zico ile yollarını ayırma noktasına gelen Fenerbahçe Kulübü, İspanya Milli Takımı’nın teknik direktörü Luis Aragones’e yöneldi. Zico'nun ise Manchester City ile birkaç güne kadar anlaşmaya varacağı öne sürüldü.

“Zico ile devam etmezsek, B ve C planımız hazır” diyen Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın, 70 yaşındaki İspanyol teknik adam Luis Aragones ile anlaşmaya çok yakın olduğu öğrenildi. İspanya’da Aragones’e yakın çevreler, Fenerbahçe ile deneyimli teknik adam arasındaki anlaşmanın an meselesi olduğunu söylediler.

İKİ YÖNETİCİ İSPANYA'DA

Bu arada Fenerbahçe Asbaşkanı Mahmut Uslu ile başkan Aziz Yıldırım’ın kardeşi Ali Yıldırım, TSİ 17.30’da İstanbul’dan Madrid’e gittiler.

Teknik direktörlük kariyerine 1974 yılında Atletico Madrid takımında başlayan Aragones, İspanya’da Barcelona, Sevilla ve Valencia gibi önemli kulüpleri çalıştırdı.

ATLETİCO MADRİD'İ UÇURMUŞTU

Son 4 yıldır İspanya Milli Takımı’nın başında bulunun deneyimli teknik adam, EURO 2008’de de İspanya ile şampiyonluk kovalayacak.

Aragones, Atletico Madrid’in teknik direktörlüğünü yaptığı 1977 yılında İspanya La Liga’da şampiyonluğa ulaşırken, 1976,1985 ve 1992 yıllarında da İspanya Kral Kupası’nı kazandı.

Atletico Madrid’i 1974 yılında Kıtalararası Kupa şampiyonluğuna taşıyan tecrübeli teknik direktör, takımının 1985 yılında İspanya Süper Kupası’nı müzesine götürmesini sağladı.

Başkent ekibinden ayrıldıktan sonra Barcelona’nın teknik direktörlüğüne getirilen Aragones, Katalan ekibi ile 1988 yılında İspanya Kral Kupası’nda mutlu sona ulaştı.

ZİCO MANCHESTER CİTY'YE

Zico'nun ise yeni takımının belli olduğu söyleniyor. Brezilyalı spor gazetesi Globoesporte, Fenerbahçe teknik direktörü Zico`nun Manchester City ile anlaşmak üzere olduğunu yazdı.

Gazete, Manchester City teknik gözlemcisine dayandırdığı haberinde, Artur Zico`nun Fenerbahçe ile kontrat yenilemeyeceğini ve Manchester City ile görüşmeler yaptığını sayfalarına taşıdı.

Haberde Botafogo eski teknik direktörü ve İngiliz kulubü teknik gözlemcisi Carlos Roberto, Brezilyalı teknik adamın Fenerbahçe ile iplerini tamamen kopardığını vurguladı.

Roberto, "Zico`yla konuştum ve bundan sonra nasıl bir yol izleyeceğini sordum. Onun da rızasını alarak ismini Manchester City`ye sundum. Kulüp yöneticileri teklifimi olumlu karşıladılar ve şu anda konuyu enine boyuna incelemekteler. Sanırım birkaç gün için kararlarını verirler. Büyük ihtimalle de Zico Manchester City yeni teknik adamı olacaktır.¨
boern
Admin
Admin
boern

Kadın

Fenerbahçe Empty
MesajKonu: Geri: Fenerbahçe   Fenerbahçe Icon_minitimeÇarş. Haz. 04, 2008 12:09 pm

Başkan Aziz Yıldırım’ın önceki gün ‘Biri yabancı biri Türk iki santrfor alacağız’ açıklamasından sonra ilk bombasını patlattı. Star'dan Aygün Özpek'in haberine göre İspanya’nın Sevilla takımında forma giyen Frederic Kanoute Fenerbahçe'de..

İspanyol gazetesi AS, transferde ilk olarak Emre Belözoğlu’nu renklerine bağlayan Sarı-Lacivertliler’in 30 yaşındaki Malili golcü ile seneliği 4 milyon eurodan 5 yıllık anlaşmaya vardığını yazdı.

AS gazetesinin haberinde Fenerbahçe Yönetimi’nin önceki akşam Sevilla Başkanı Del Nido ile anlaşarak Kanoute transferini gerçekleştirdiği belirtilirken, Sarı-Lacivertliler’in ödeyeceği bonservis ücreti konusunda ise bilgi verilmedi.

Başkan Yıldırım FBTV’de yaptığı açıklamada Kanoute ile ilgilendiklerini doğrulamış ancak öncelikli olarak ikisi hiç duyulmamış başka üç forvetle görüştüklerini söylemişti.

Yıldırım müjdeyi uçakta verdi

Bu arada Futbol Federasyonu Mali Genel Kurulu toplantısı için dün Asbaşkan Şekip Mosturoğlu ile birlikte Ankara’ya giden Başkan Aziz Yıldırım’ın uçakta yöneticilere ‘Golcülere imza attırdım’ dediği öğrenildi.

Nihat’a çılgın teklif

Marca Gazetesi, Tottenham’ın 8 milyon euro önermesi üzerine Fenerbahçe’nin İspanyol Villarreal’e daha önce yaptığı 7 milyon euroluk teklifi 12 milyon euroya çıkardığını yazdı

Kanarya daha önce Nihat için Villareal’e 7 milyon euro önermişti. Ancak Tottenham devreye girmiş ve rakamı 8 milyon euroya çıkarmıştı.

Nihat için 12 milyon euro

Marca’nın iddiasına göre de bunun üzerine Fenerbahçe son bir sorti yaptı ve Villareal’e Nihat için teklifini 12 milyon euroya çıkardı. Gazete bu teklifle Fenerbahçe’nin, Tottenham’a göre daha şanslı olduğunu belirtti. İtalyan sitesi Tuttomercato ise Nihat’ın Fener’in teklifini kabul etmediğini öne sürdü..
NoohpyT
Admin
Admin
NoohpyT

Erkek
Ruh hali : Fenerbahçe Aptal10
takımı : Fenerbahçe 1447
Hayvanı : Fenerbahçe Ejderha890bf

Fenerbahçe Empty
MesajKonu: Geri: Fenerbahçe   Fenerbahçe Icon_minitimeÇarş. Haz. 04, 2008 8:55 pm

emreden sonra bi de nihat mı yok artık dedikodu bunlar Razz
https://dark.forumdizini.com
boern
Admin
Admin
boern

Kadın

Fenerbahçe Empty
MesajKonu: Geri: Fenerbahçe   Fenerbahçe Icon_minitimeÇarş. Haz. 04, 2008 11:24 pm

Serinin 5. maçına, 3-1 önde olmanın avantajıyla giren Fenerbahçe
Fenerbahçe Ülker, Türk Telekomspor'u 90-79 yenerek, seride durumu 4-1 yaptı ve 2007-2008 sezonunun şampiyonu oldu. Şampiyonluk görüntüleri için TIKLAYINIZ..!

Ülker, mücadelenin ilk dakikalarında hücumda etkili oldu. Sahadaki oyuncuların hemen hemen hepsiyle sayı üreten sarı-lacivertli takım, 5. dakika içinde 16-6 üstünlük yakaladı. 5 dakikada yalnızca Lang ile 8 sayı üretebilen Türk Telekomspor, çeyreğin ikinci bölümünün başlarında iyi savunma yapmasına karşın rakibinin silahlarını son dakika içinde durduramadı. White ile bulduğu smaç basketle son saniyelerde farkı 11 sayıya (25-14) çıkaran evsahibi takım, ilk periyodu 26-17 önde geçti.

Potaaltında hücumda sıkıntılar yaşayan Türk Telekomspor, 2. periyotta dış atışlara yöneldi, ancak 3 sayılık atışlarda düşük yüzde yakalayınca farkın açılmasını engelleyemedi. Hem içeriden, hem dışarıdan rahat sayı bulan Fenerbahçe Ülker, Kinsey'in basketiyle 14. dakika içinde farkı 14 sayıya (35-21) çıkardı. Türk Telekomspor, bunlara El Amin'in 3 sayılık basketleriyle yanıt vererek 17. dakikada farkı 6 sayıya (36-30) indirdi. Bu bölümde El Amin'in Fenerbahçeli taraftarlara yönelik hareketi sonrası yaşanan gerginlik, Fenerbahçe Ülker'e yaradı ve Ömer Onan ile sayılar bulan evsahibi takım, 19. dakikada 45-33 üstünlük sağlarken, ilk yarıyı da 50-40 önde kapadı.

Seride 3-1 önde olmanın yanısıra ilk yarıyı üstün bitirmenin moraliyle diri bir biçimde ikinci yarıya başlayan sarı-lacivertli ekip, Solomon ve Ömer Onan ile rakibinin direncini kırdı. 24. dakikada farkı 17 sayıya (60-43) çıkaran rakibi karşısında Türk Telekomspor, sürekli savunma taktiği denedi, ancak her yönüyle sayı bulma becerisine sahip olan Fenerbahçe Ülker karşısında çaresiz kaldı. Fenerbahçe Ülker, 3. periyodu da 71-61 önde geçti.

Oyun disiplininden hiçbir biçimde kopmayan, hücumda olduğu gibi savunmada da iyi oynayan sarı-lacivertli ekip, 34. dakika içinde farkı 16 sayıya (80-64) çıkardı. Maçın son dakikalarında şova dönük oynayan Fenerbahçe Ülker, rakibinin gardını düşürdü ve karşılaşmayı 11 sayı farkla 90-79 kazanarak şampiyonluğunu ilan etti.

Geçen sezonun şampiyonu Fenerbahçe Ülker, bu sezonda da mutlu sona ulaşarak üstüste 2., toplamda da 3. kez şampiyon oldu.
boern
Admin
Admin
boern

Kadın

Fenerbahçe Empty
MesajKonu: Geri: Fenerbahçe   Fenerbahçe Icon_minitimeÇarş. Haz. 04, 2008 11:28 pm

Fenerbahçe Kulübü, İspanya’nın Villarreal takımında forma giyen milli futbolcu Nihat Kahveci’nin transferi için girişimlerde bulunduğunu resmen açıklamıştı. Ancak Nihat Kahveci'den gelen yanıt Fenerbahçe'yi üzecek...

Akşam saatlerinde Milli Takım kampından gelen bir haber Fenerbahçe'de şok etkisi yarattı. Portekiz maçı öncesinde yerli ve yabancı basın mensuplarının katıldığı bir basın toplantısı yapan Nihat Kahveci, transferiyle ilgili soruyu şöyle yanıtladı:

AVRUPA'DAN AYRILMAYI DÜŞÜNMÜYORUM

"Herşeyden önce benim kulübüm Villareal ile üç yıllık sözleşmem var. Ayrıca Avrupa'dan ayrılmayı düşünmüyorum. Şu anda bütün konsartrasyonum cumartesi günü oynanacak Portekiz milli maçı için. Benim konsantrasyonumu bozacak bu tür sorular sorulmasını istemiyorum."
boern
Admin
Admin
boern

Kadın

Fenerbahçe Empty
MesajKonu: Geri: Fenerbahçe   Fenerbahçe Icon_minitimePerş. Haz. 05, 2008 4:03 pm

Fenerbahçe Futbol Takımı Kaptanı Alex de Souza, ''Futbol yaşantım boyunca ve Fenerbahçe bana dayanabildiği sürece Fenerbahçe'de kalmak istiyorum'' dedi.

Ülkesinde tatil yapan Brezilyalı futbolcu'nun FBTV ve Fenerbahçe Dergisi'ne yaptığı açıklamalar kulübün internet sitesinde de yayınlandı.

Futbolu bıraktıktan sonra yaşamını Türkiye'de sürdürmek gibi bir planının olmadığını belirten Alex, Fenerbahçe'deki geleceğiyle ilgili ise ''Futbol yaşantım boyunca ve Fenerbahçe bana dayanabildiği sürece Fenerbahçe'de kalmak istiyorum. Bir gün gelir de Fenerbahçe, ''Alex'le olmaz, artık devam etmez'' dediği anda buraya (Curitiba) gelip, futbolu bıraktığımda da yaşantıma burada devam edeceğim'' değerlendirmesini yaptı.

Herkesin tatil yaptığı günlerde büyük bir camianın sorumluluğunu yüklenmek ve takımı gelecek sezona hazırlamanın zor olduğunu kaydeden Alex, bu nedenle Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'a sabır diledi.

Alex, Türkiye'nin Avrupa Futbol Şampiyonası'nda zorlu ve sıkıntılı bir grupta yer aldığını, ancak kalitesiyle bu zorluğu aşacak güce sahip olduğunu ifade etti.
boern
Admin
Admin
boern

Kadın

Fenerbahçe Empty
MesajKonu: Geri: Fenerbahçe   Fenerbahçe Icon_minitimePerş. Haz. 05, 2008 4:03 pm

Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı Roberto Carlos, Şampiyonlar Ligi'nde ortaya koydukları performansla güçlerini ispatladıklarını belirtti.

Roberto Carlos, Fenerbahçe dergisinin Haziran ayı sayısında yer alan açıklamasında, geride kalan sezonun değerlendirmesini yaparken, özellikle Şampiyonlar Ligi'nde elde edilen başarının önemini vurguladı ve gelecek sezonun çok farklı olacağını kaydetti.

Başarı kriteri olarak öncelikle Şampiyonlar Ligi'ni değerlendireceğini anlatan Brezilyalı yıldız, ''Çünkü Şampiyonlar Ligi, kulüpler düzeyinde dünya üzerindeki belki de en önemli ve zor turnuva. Fenerbahçe geçtiğimiz sezon bu turnuvada çeyrek finale kadar yükselerek en iyi 8 takım arasına girdi. Yarı finali, ondan sonra gelebilecek olan finali, sakatlıklar ve bana göre biraz da tecrübe yetersizliği nedeniyle yitirdi. Fenerbahçe, başarının en değerli olduğu platformda, en iyi yerlere gitti ve daha da ileriye gidebileceğini gösterdi. Bu çok önemli bir gösterge. İnanıyorum ki Fenerbahçe, gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde geçen sezon çıktığı yerden daha da ilerilere gidecek. Fenerbahçe'de bu güç ve istek var'' dedi.

Roberto Carlos, Turkcell Süper Lig'de ezeli rakipleri Galatasaray'a kaptırdıkları şampiyonlukla ilgili, ''Ligde şampiyonluğumuzu kaybetmemizi ben bir iş kazası olarak görüyorum. Futbolda bu tip şeyler vardır'' diye konuştu.

Gelecek sezon için oldukça iddialı konuşan Roberto Carlos, sarı-lacivertli taraftarlara yeni sezonun çok farklı geçeceği mesajı yollayarak, ''Taraftarımızı önümüzdeki sezon üzmeyeceğiz'' dedi.

Sol dizindeki sakatlığı nedeniyle tedavisini Brezilya'da sürdürdüğünü anlatan Roberto Carlos, bir an önce iyileşip, kamp dönemine yüzde 100 hazır bir şekilde girerek, sarı-lacivertli taraftarların önüne çıkmak için sabırsızlandığını kaydetti.
boern
Admin
Admin
boern

Kadın

Fenerbahçe Empty
MesajKonu: Geri: Fenerbahçe   Fenerbahçe Icon_minitimePerş. Haz. 05, 2008 4:10 pm

Golcü arayışları Avrupa'da sürdüren Fenerbahçe'nin gündemine sürpriz bir isim geldi. İşte o isim;
İngiliz basını, Kanoute'den Shevchenko'ya kadar birçok yıldızla ilgilendiği iddia edilen Fenerbahçe'nin Yunan golcü Samaras'ı transfer etmek için çaba harcadığını yazdı.

Daily Record'un haberine göre sezonun ikinci yarısını Celtic'te kiralık olarak geçiren Samaras için nabız yoklamaya başlayan Fenerbahçe, İskoç ekibiyle çekişiyor. Celtic'in 23 yaşındaki yıldızın bonservisini almaya çalıştığı iddia edilen haberde Emre'yi kadrosuna katan ve Nihat ile görüşmelerini sürdüren Fenerbahçe'nin Yunan forveti transfer ederek Galatasaray'a kaptırdığı şampiyonluğu geri almak istediği belirtildi.

Gelecek sezon Manchester'da devam etmeyeceğini açıklayan Samaras ise İskoçya'da kalmanın hesaplarını yapıyor ama her teklife açık olduğunu ifade ediyor. Gazetenin haberinde ise City'nin Avrupa Şampiyonası'ndan sonra yıldız futbolcuyu satmaya sıcak bakabileceği ifade edildi.

Sezona City'de başlayan ancak Benjani transferinin ardından Celtic'e kiralanan yıldız golcü burada sürpriz şampiyonlukta başrol oyuncusu olmuştu. Georgios Samaras, Yeşil beyazlı ekipte 16 maç forma giymiş ve 6 kez fileleri havalandırmıştı.
NoohpyT
Admin
Admin
NoohpyT

Erkek
Ruh hali : Fenerbahçe Aptal10
takımı : Fenerbahçe 1447

Fenerbahçe Empty
MesajKonu: Geri: Fenerbahçe   Fenerbahçe Icon_minitimeC.tesi Haz. 07, 2008 12:38 am

Fenerbahçe Kulübü, İspanya'nın Villarreal takımında forma giyen Nihat Kahveci için yapılan transfer görüşmelerinin sonuçsuz kaldığını açıkladı.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi: ''Kulübümüz asbaşkanlarından Mahmut Uslu ve yönetim kurulu üyemiz Ali Yıldırım, İspanya'ya giderek milli futbolcumuz Nihat Kahveci'nin kulübü Villarreal ile bu oyuncunun kulübümüze transferi konusunda görüşmelerde bulunmuşlardır. Yapılan görüşmeler neticesinde Villarreal Kulübü yöneticileri, Nihat Kahveci'yi şu an için satmayı düşünmediklerini ifade etmişlerdir. Bu nedenle Nihat Kahveci'nin kulübümüze transferi gerçekleşmeyecektir. Transfer görüşmesi süreci boyunca son derece profesyonel bir davranış ve tutum sergileyen Villarreal Kulübü yöneticilerine ve milli futbolcumuz Nihat Kahveci'ye teşekkür ederiz.''
https://dark.forumdizini.com
boern
Admin
Admin
boern

Kadın

Fenerbahçe Empty
MesajKonu: Geri: Fenerbahçe   Fenerbahçe Icon_minitimeC.tesi Haz. 07, 2008 2:13 am

Fenerbahçe Kulübü, gelecek sezon FB Şükrü Saracoğlu Stadı için satışa çıkarılan kombine kartlarda, geçen yılki satış rakamlarının aşıldığını bildirdi.

Kulüpten yapılan açıklamada, 2008-2009 futbol sezonu için satılan kombine kart sayısında, bugün itibariyle 24.140 rakamına ulaşılarak, geçen sezonki 24.013 rakamının aşıldığı kaydedildi.

Kombine kart satışlarına, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı Kombine Merkezi'nde devam edildiği dile getirilen açıklamada, gösterdikleri ilgi dolayısıyla da taraftarlara teşekkür edildi
bienvenido
moderatör
moderatör
bienvenido

Erkek
Lakap : Bien-ic
Ruh hali : Fenerbahçe Kimses10

Fenerbahçe Empty
MesajKonu: Geri: Fenerbahçe   Fenerbahçe Icon_minitimeSalı Haz. 10, 2008 11:09 am

Yeni teknik direktör hazır!

Fenerbahçe Kulübü Brezilyalı teknik adam ile yollarını ayırıyor. Sarı-lacivertli kulübün başkanı Aziz Yıldırım İstanbul Lisesi'nde katıldığı panelde Brezilyalı Teknik direktör Arthur Zico ile anlaşamadıklarını açıkladı. Yıldırım, takımın başına geçecek olan teknik direktörün hazır olduğunu, yeni çalıştırıcının ismini haftaya açıklayacaklarını söyledi.

Acaba bizim kulüp kadar taraftarlarını meraklandırmaktan hoşlanan başka bir kulüp var mı? Rolling Eyes
bienvenido
moderatör
moderatör
bienvenido

Erkek

Fenerbahçe Empty
MesajKonu: Geri: Fenerbahçe   Fenerbahçe Icon_minitimeSalı Haz. 10, 2008 12:37 pm

Aziz Yıldırım, 3 yabancı santrfor ile görüşmelerin olumlu devam ettiğini ifade ederek, şunları söyledi:

''Bir tanesiyle mukavelesini yapıp, sezon açılışında Türkiye'ye getireceğiz. Bunun dışında gerekirse oyuncu transferi yaparız. Kezman ve Maldonado ile ilgili basında 'gitsinler' diye yorumlar yapılıyor ama şunu unutmamak lazım; 6 artı 2'de, 2 oyuncu zaman zaman oynamayacağını bilen futbolcular olmalı ki, sıkıntı yaşamayasınız. Kezman iyi bir oyuncu. Avrupa'da Kezman gibi bir oyuncuyu 10-15 milyon Avro'dan aşağı alamasınız. Biz 6 artı 2'den dolayı burada kalmasını istiyoruz. Sözleşmesi sürüyor ama kendisi gitmek isterse bir şey diyemeyiz. Semih, İlhan, Kezman ve yeni santrfor var. Kezman giderse yerine birini alırız. Ayrıca bir tane yurt dışında oynayan bir Türk çocuğu almaya çalışıyoruz.''

Öğrencilerin yabancı santrforun ismini açıklaması için ısrarlı soruları üzerine Yıldırım, ''Bu hafta değil, öbür hafta transfer edeceğimiz santrforu açıklarız. İyi oyuncuyu almak zaman ister. Çalışmayı yaptık, futbolcuyla problem yok. Kulübüyle ödeme koşullarını konuşuyoruz. Ödeyeceğimiz ücret küçük bir ücret değil, uzun yıllara yaymaya çalışıyoruz. İyi herkese göre değişiyor ama Fenerbahçe'ye faydalı bir oyuncu getiriyoruz'' diye konuştu.

Aziz Yıldırım, yeni transferleri Emre Belözoğlu'nun temmuz ayı başında Fenerbahçe'de olacağını söyledi. Bu arada, Yıldırım'ın yanındakilere kısık bir sesle ''Emre'yi askere göndereceğiz, 21 gün yapıp gelecek'' dediği duyuldu. Aziz Yıldırım, Fenerbahçe'nin geçen sezon Avrupa'da başarılı olduğunu, ancak kolay alabileceği ligi kaybederek, içerde başarısız olduğunu söyledi.

Fenerbahçe'de Alman teknik direktörlerin başarılı olamadığı şeklindeki yorum üzerine Aziz Yıldırım, Fenerbahçe'de Alman teknik adamların da başarılı olduğunu belirterek, ''Daum Fenerbahçe'yi 2 yıl şampiyon yaptı. Fenerbahçe'nin bugünlere gelmesinde onun büyük emeği var. Takımı kim iyi idare edebilir, ona göre antrenör seçimi yapılıyor'' dedi.

HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLAR LİGİ

Aziz Yıldırım, bir öğrencinin, ''Önümüzdeki yıl UEFA Kupası finali Kadıköy'de olacak. UEFA finali oynama hedefi var mı?'' sorusu üzerine, ''Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi'nde hedef büyütmeli. Geçen seneki çeyrek finalin daha ilerisindeki bir çalışma içinde bulunacağız. Hedef Şampiyonlar Ligi'dir'' dedi.

Aziz Yıldırım, amatör branşlarda da başarılı olmak için çalıştıklarını, 2010 yılında Avrupa Şampiyonu olacak bir Fenerbahçe erkek basket takımı yaratmak için çalışmalar yaptıklarını anlattı.

Üye sayısını 1 milyona çıkarmak konusunda da çalışmaların yapıldığını yineleyen Yıldırım, ''Üye sayısı 1 milyona çıktığı zaman bütçenin milyar dolara çıkmasını sağlamak istiyoruz. Fenerbahçe'yi Avrupa'nın en güçlü takımı haline getirmek tüm Fenerbahçelilerin görevidir'' dedi.

Aziz Yıldırım, 2009'daki UEFA Kupası finalinden sonra statta kale arkalarına birer kat daha çıkıp, kapasiteyi 5 bine çıkartacaklarını ve sahanın tepesine bir skor-board koyacaklarını söyledi.

Yıldırım, altyapıdan futbolcu çıkmadığı için mecburen yabancı oyuncu transferi yaptıklarını da kaydetti.

TÜRKİYE KUPASI'NDA HEP HAKEMLERİN YANLIŞ KARARLARIYLA ELENDİK

Türkiye Kupası'nda hakemlerden dolayı şikayetleri olduğunu kaydeden Yıldırım, ''Hep hakemlerin yanlış kararlarıyla elendik. O yüzden biz oraya sıcak durmadık. Bunun sebebi geçmiş federasyonların bütün kulüplere aynı mesafede durmamasıydı. Yeni federasyonla Türkiye'de bir güven ortamı oluştu. Bundan sonraki dönemlerde Türkiye Kupası maçlarının daha kaliteli olacağına inanıyorum'' şeklinde konuştu.

Aziz Yıldırım, 1998'de kendisi ve arkadaşlarının o günkü şartlarda kulübe yardım yaptıklarını ama bunları geri almadıklarını belirterek, ''Kulübün kimseye borcu yok. Borç olarak gözüken parayı da kimsenin almaya niyeti yok. Onlar hibe edilir'' diye konuştu.

Aziz Yıldırım, Portekiz maçından sonra milli takımın çok acımasızca eleştirildiğini, milli takımın başarılı olacağına inandığını söyledi.

Yıldırım, takımda yabancı asıllı 2 Türk'ün oynamasının kendisini rahatsız etmediğini belirterek, ''Fenerbahçe başarı kazandığı zaman oradaki oyuncular tek tek yazılıp, 'Bunlar kazandı' denmez. 'Fenerbahçe kazandı' denir. Ben başarıyı kazandıracak sporcular kimlerse onları düşünüyorum. 5-6 tane de yabancı asıllı Türk olsa beni rahatsız etmez'' diye konuştu.

Daha sonra okul müdürü Adnan Ersan, başkan Yıldırım'a plaket verirken, öğrenciler de çiçek verdi. Aziz Yıldırım'ın, panelin ardından İsviçre-Türkiye maçını izlemek üzere İsviçre'ye gideceği bildirildi.
boern
Admin
Admin
boern

Kadın

Fenerbahçe Empty
MesajKonu: Geri: Fenerbahçe   Fenerbahçe Icon_minitimeÇarş. Tem. 16, 2008 8:20 pm

Senna, Maniche ve Xabi Alonso ile görüşmelerini sürdüren Fenerbahçe'ye dün İtalya'dan müjdeli haber geldi.
Senna, Maniche ve Xabi Alonso ile görüşmelerini sürdüren Fenerbahçe'ye dün İtalya'dan müjdeli haber geldi. Christian Poulsen'i renklerine katan Juventus, Alonso'dan vazgeçti. Bu transferde tek kalan Fener, Alonso için 20 milyon euro'yu gözden çıkardı

MUTLU SON ÇOK YAKIN
Fenerbahçe, Güzia'dan sonra bir büyük transferi daha gerçekleştirmek
üzere. Real Betis'e giden Aurelio'nun yerine orta sahaya takviye için çalışmalarına tam gaz devam eden sarı-lacivertliler; Senna, Maniche ve Xabi Alonso gibi üst düzey yıldızlarla görüşmelerini sürdürüyorlardı. Villarreal'in Senna'yı bırakmak istememesi üzerine 2004'ten beri Liverpool formasını giyen Xabi Alonso'ya yönelen Fenerbahçe, Juventus engeli ile karşı karşıya kalmıştı.

B PLANI İSE MANİCHE
Ancak Sevilla'dan Christian Poulsen'i transfer eden Juventus, dün Alonso'dan vazgeçtiğini açıkladı. Böylece bu transferde tek kalan Fenerbahçe, 20 milyon euro'yu gözden çıkardığı İspanyol futbolcuda mutlu sona çok yaklaştı. Eğer Liverpool'lu yıldızın transferi gerçekleşmezse Atletico Madrid'in Portekizli futbolcusu Maniche alınacak. Atletico Madrid, yeni sezonda kadrosunda düşünmediği Maniche'yi çok uygun şartlarda Fenerbahçe'ye vermeye hazır.

changeTarget(document.getElementById("news_content"))
boern
Admin
Admin
boern

Kadın

Fenerbahçe Empty
MesajKonu: Geri: Fenerbahçe   Fenerbahçe Icon_minitimeÇarş. Tem. 16, 2008 8:25 pm

Milli Takım'ın EURO 2008'deki başarılı isimlerinden biri olan Volkan'a Manchester City kancayı taktı. İssaksonn'u PSV'ye kaptıran İngiliz kulübü, genç file bekçiyi kadrosuna dahil etmek için kesenin ağzını açtı. Sarı lacivertli kulüp ile bir yıllık sözleşmesi daha bulunan Volkan için 10 milyon Euro bonservis bedelini gözden çıkardı.

VOLKAN DOĞRULADI

Volkan ile dolaylı yoldan temas kuran İngilizlerin transfer görüşmeleri için önümüzdeki hafta İstanbul'a gelerek Fenerbahçe'ye resmi teklif sunacağı öğrenildi. Başkan Aziz Yıldırım ve teknik direktör Luis Aragones bu teklife kesinlikle sıcak bakmıyor. Kaleci Volkan ise transfer haberini doğrularken, "Bu konuda yorum yapamam. Teklif doğru. Ancak menajerim Erdinç Şehit konu ile ilgileniyor. Önümüzdeki günlerin neler getireceğini bilemem. Son karar yönetimindir" diye konuştu.

TOPLANTI YAPACAK

Deivid ve Aurelio'dan sonra Volkan'ı da kaybetme riski ile karşı karşıya gelen Fenerbahçe Yönetimi, bugün oynanacak Sparta Prag hazırlık maçı sonrasında teknik direktör Luis Aragones ile kamp yapılan otelde mini bir zirve yaparak durum değerlendirmesi yapacak. Aurelio'nun yerini doldurmak için kaliteli bir yabancı isteyen Aragones'in Volkan için nasıl bir yorum yapacağı merakla bekleniyor.

Serdar Kulbilge'nin Kocaeli'ne gitmesinden sonra tek başına kalan Volkan'ın iki yedeği Volkan Babacan ile Mert Günak'in henüz bu yükü taşıyacak tecrübeye sahip olmadığını düşünen Aragones'in yönetime yabancı bir oyuncu ismi vermesi bekleniyor. Volkan'ın kulüpte kalması durumunda alternatifi kesinlikle yerli kaleci olacak.
boern
Admin
Admin
boern

Kadın

Fenerbahçe Empty
MesajKonu: Geri: Fenerbahçe   Fenerbahçe Icon_minitimeÇarş. Tem. 16, 2008 8:26 pm

Teknik direktör Luis Aragones; Kezman ile Maldonado'ya taktik çalışmalarda kadroda şans vermiyor..

Dün sabah taktik idmanında Volkan-Gökhan, Lugano, Edu, Roberto Carlos-Deniz-Selçuk-Kazım, Alex, Uğur-Semih'ten oluşan 11'e gol çalışması yaptıran İspanyol hocanın, Maldonado ve Kezman'ı kadroda düşünmediği iyice ortaya çıktı.

Aragones'in iki futbolcuya taktik çalışmalarda hiç yer vermemesi, "Maldonado ve Kezman'ı yıldırmaya çalışıyor" şeklinde yorumlandı.

Öte yandan Fenerbahçe'nin idmanlarını takip eden İspanyol gazeteciler, "Aragones zor biridir" uyarısında bulundu.

SİMİT SEMİH
Teknik direktör Luis Aragones ve idmanlarda attığı gollerle kalitesini ispatlayan Semih arasındaki diyaloglar takımdaki futbolculara kahkaha attırıyor. İspanyol hocanın Semih'e 'Simit' diye çağırması, ağır geçen antrenmanlarda yüzleri güldürüyor.

boern
Admin
Admin
boern

Kadın

Fenerbahçe Empty
MesajKonu: Geri: Fenerbahçe   Fenerbahçe Icon_minitimePaz Tem. 20, 2008 4:33 pm

Fenerbahçe’de üst üste gelen sakatlıklar can sıkmaya başladı. Deivid ve Vederson’dan sonra Tümer’in de devreyi kapattığı ortaya çıktı. Avusturya kampının ilk gününde Deivid’in ayağının kırılmasıyla büyük bir şok yaşayan sarı lacivertli takımda sorunlar Vederson ile devam etti. Son olarak Tümer Metin’in sakatlığının önemli olduğu öğrenildi.

Milli Takım’ın Almanya ile oynadığı yarı final maçına iğne ile çıkan Tümer’in kasığındaki yırtığın giderek büyüdüğü ve en az 3 ay futbol oynamayacağı belirlendi. Tatil dönüşünde kampa katılan tecrübeli futbolcunun Münih’teki kontrolü sonrasında gelen haber üzüntü yarattı. İstanbul’a döndükten sonra bir süre daha yürüyüş yapacak olan Tümer’in gerekirse ameliyat masasına yatacağı bildirildi.

Yerli oyuncu arıyorlar

Teknik direktör Luis Aragones bu üç önemli sakatlık sonrasında yönetimden yerli oyuncu takviyesi istedi. Yabancı oyuncu kontenjanı dolu olduğu için Aurelio’nun yerine alternatif fubolcu alamayan yönetimin, ilk etapta Kezman ile Maldonado’yu gözden çıkardığı ileri sürüldü. Bu iki oyuncuya çeşitli kulüplerden teklif geldiği ancak bonservis bedeli konusunda henüz anlaşma yapılamadığı vurgulandı. Kezman’ın aldığı yıllık ücret nedeniyle gelen tekliflere sıcak bakmadığı, bu konuda yönetimin de fedekarlık yapacağı öğrenildi. Maldonado’nun da Brezilya’ya dönüş hazırlığında olduğu belirtildi.

boern
Admin
Admin
boern

Kadın

Fenerbahçe Empty
MesajKonu: Geri: Fenerbahçe   Fenerbahçe Icon_minitimePaz Tem. 20, 2008 4:42 pm

Bodrum Fenerbahçeliler Derneği'nin organize ettiği, Bitez Şah Bar Sahili'ndeki plaj partisinde biraraya gelen taraftarlar, saatler 19.07'yi gösterdiğinde yapılan havai fişek gösterisiyle coştu.
Arka arkaya söyledikleri fenerbahçe marşlarıyla eğlenen sarı lacivertliler arasında gencinden yaşlısına farklı yaş grubundan taraftarların bulunması dikkat çekti. Kutlama gecenin geç saatlerine kadar sürdü.
bienvenido
moderatör
moderatör
bienvenido

Erkek

Fenerbahçe Empty
MesajKonu: Geri: Fenerbahçe   Fenerbahçe Icon_minitimePtsi Tem. 21, 2008 7:34 pm

İspanya Milli Takımı'nın yıldız futbolcuları Özbekistan'da minik futbolcularla buluştu. İspanya'nın Barcelona kulübünde forma giyen Kamerunlu yıldız futbolcu Samuel Eto'o'nun geçen hafta Taşkent'e yaptığı ziyaretinin ardından, Özbekistan'ın Kuruvchi kulübünün davetlisi olarak özel uçakla başkente gelen Euro 2008 Şampiyonu İspanya Milli Takımı futbolcuları Carles Puyol, Andres İniesta ve Francesc Fabregas ortak basın toplantısı düzenledi.
Barcelona'da forma giyen Puyol, Özbekistan'a genç yeteneklerle kendi deneyimlerini paylaşmak için geldiklerini ifade ederek, amaçlarının Özbek futboluyla tanışmak olduğunu söyledi.
Gazetecilerin sorusu üzerine Carles Puyol, İspanya Milli Takımı'nı bırakarak Fenerbahçe'ye gelen teknik direktör Luis Aragones hakkında çok şey söyleyebileceğini ifade ederek, ''Aragones, İspanya Milli Takımı'na bir çok başarılar kazandırdı. Aragones'ten milli takımda hem baba, hem de teknik direktör olarak çok şey öğrendim. Aragones, gittiği yeni takımı Fenerbahçe'yi de zirvelere taşıyacağına inanıyorum'' dedi.
Basın toplantısının ardından Kuruvchi Kulübü'ne ait MHSK Stadı'na geçen yıldız futbolcular, Özbekistan Genç Milli Takımı ve Kuruvchi Kulübü'nün genç yetenekleriyle çalışma yaptı. Futbolcular, minik futbolculara da topa vuruş teknikleri gösterdiler.
Yıldız futbolcuların stattaki çalışmalarını çok sayıda taraftar da izledi ve futbolcular lehine tezahüratta bulundu.

Kaynak : AA
boern
Admin
Admin
boern

Kadın

Fenerbahçe Empty
MesajKonu: Geri: Fenerbahçe   Fenerbahçe Icon_minitimeSalı Tem. 22, 2008 7:27 pm

Geçirdiği ciddi sakatlığın ardından Fenerbahçe tarafından lisansı dondurulan ve sakatlığının düzelmesi için yoğun bir çalışma temposu uygulayan Stephen Appiah'ın sık sık İtalya'ya gitmesi beraberinde dedikoduları da getiriyor.

Lig TV'nin internet sitesinde yer alan habere göre; İtalyan kulüpleriyle transfer görüşmeleri yaptığı iddia edilen Ganalı futbolcu için Brescia ve eski kulübü Juventus'un ısrarcı olduğu ortaya atılırken Appiah bu transfer dedikodularını yalanladı.

İtalya'ya sadece doktorlarını görmek ve tedavi olmak için gittiğini kaydeden tecrübeli futbolcu kendi internet sitesinden yaptığı açıklamada Fenerbahçe futbolcusu olduğunu yineledi ve Juventus'a şu an için transfer olma ihtimalini imkansız olarak değerlendirdi.

Fenerbahçe'nin futbolcusu olduğu için hiçbir İtalyan yöneticiyle görüşmediğini de sözlerine ekleyen ve "Şu an aklımda transfer yok. Formda bir şekilde sahalara dönmek için elimden geleni yapıyorum. Bu dönemde böyle transfer dedikoduları duymak istemiyorum" açıklamasını yapan Ganalı futbolcu uzun zamandan beri sakatlıktan kurtulmak için İsviçre'de çalışmalarını sürdürüyor.
boern
Admin
Admin
boern

Kadın

Fenerbahçe Empty
MesajKonu: Geri: Fenerbahçe   Fenerbahçe Icon_minitimeSalı Tem. 22, 2008 7:32 pm

Fenerbahçe'nin yeni sezonda evinde ve deplasmanda oynayacağı formalar 25 Temmuz'da tanıtılacak. Cuma günü Şükrü Saracoğlu'nda verilecek bir kokteyl sonrası basına tanıtılacak olan formalar yeniden tasarlandı.
boern
Admin
Admin
boern

Kadın

Fenerbahçe Empty
MesajKonu: Geri: Fenerbahçe   Fenerbahçe Icon_minitimeÇarş. Tem. 23, 2008 10:43 pm

Turkcell Süper Lig 2008/2009 sezonunun fikstürü çekildi. Fenerbahçeli taraftarlar yeni sezon fikstüründen bir oldukça şikayetçi.
Fenerbahçe'nin oynayacağı derbilerin üçünün de ligin ilk yarısında sahasında, şampiyonluk yarışının kızıştığı ikinci yarıda ise deplasmanda olması ve 2007/2008 sezonunda olduğu gibi Trabzonspor maçlarının ilk yarının ve ikinci yarının son haftalarında olması taraftarların büyük tepkisine neden oldu.
Fenerbahçe'nin ilk yarıdaki derbi haftaları
10. Hafta: Fenerbahçe-Galatasaray (Şükrü Saracoğlu Stadı)
13. Hafta: Fenerbahçe- Beşiktaş (Şükrü Saracoğlu Stadı)
17. Hafta: Fenerbahçe - Trabzonspor (Şükrü Saracoğlu Stadı)

FENERBAHÇE'NİN TARAFTAR SİTESİ ANTU.COM'DA YORUMLAR
- Bu ne ya gene 3 derbiyi 2.yarı dışarda oynayacağız‚ of offfff....
- Fenerbahçe büyüklüğü bu olsa gerek. fikstürden bile medet umduklarına göre
- Fikstür çekimi için iyimser olmak istiyorum ama maalesef olamıyorum demiştim. Ne yazıkki son 2 sezonda olduğu gibi yine aynısı oldu. Bu Fikstür sistemide itiraz etmemiz şart böyle birşey olamaz.
- E yuh artık ya her sezon derbileri dışarda oynamak zorundamıyız ? offffff
- Yine ilk maç deplasmanda yine bütün derbiler ilk yarı bizim sahamızda yine son maç zorlu.Ne TESADÜF!!

boern
Admin
Admin
boern

Kadın

Fenerbahçe Empty
MesajKonu: Geri: Fenerbahçe   Fenerbahçe Icon_minitimeÇarş. Tem. 23, 2008 10:44 pm

Fenerbahçe en ciddi hazırlık maçında Ukrayna temsilcisi Shaktar Donetsk'i Semih ve Güiza'nın golleriyle 2-1 yenmeyi başardı!..

Gelecek hafta Şampiyonlar Ligi 2. Ön Elemesi ilk maçında MTK'yı ağırlayacak olan sarı lacivertliler, Lucescu'nun çalıştırdığı Shaktar karşısında bu maçın provasını yaptı.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanan maça sarı lacivertliler Volkan Demirel - Gökhan, Lugano, Edu, R.Carlos - Kazım, Alex, Selçuk, Uğur - Semih, Güiza on biri ile çıktı.

Resmi imzayı yeni atan yeni transfer Emre Belözoğlu maç kadrosunda yer almazken, karşılaşmayı Süleyman Abay yönetti.

Maç Güiza ve Semih'in birlikte yaptığı vuruşla başladı.

3. Dakikada Güiza topla buluştu ve ceza sahasına girerken vurdu ancak şut kalecinin kucağında kaldı.

8. Dakikada Gökhan'ın pasıyla buluşan Kazım sağdan ortaladı. Arkaya giden topu Uğur kale önüne çevirdi. Güiza'dan önce son anda savunma topu uzaklaştırdı.

13. Dakikada Fenerbahçe ortadan hızlı geliyordu. Ancak Alex'in önündeki topu alıp hareketlenen Uğur Boral topu ayağından fazla açınca kaptırdı ve atak sona erdi.

15. Dakikada Fenerbahçe ceza sahasının dışındaki serbest vuruşu Lewandowski kullandı. Ancak şut barajdan geri geldi.

20. Dakikada Güiza Kadıköy'deki ilk golüne çok yaklaştı. Roberto Carlos'un sert şutunda top kaleciden sekti. Güiza kale sahası içindeki topu kaleciye nişanlayınca Fenerbahçe bir golden oldu.

28. Dakikada Alex'in düşürülmesinden kazanılan serbest vuruşu Roberto Carlos kullandı. Vuruş, savunmaya çarpıp kornere gitti.

32. Dakikada Roberto Carlos bu kez topla ilerleyip bir şut çekti. Top yandan az farkla auta çıktı.

37. Dakikada sağdan yapılan ortada Uğur Boral penaltı noktası yakınlarından voleyi vurdu. Top üstten auta çıktı.

40. Dakikada Güiza 2. kez net bir pozisyonu kaçırdı. Gökhan'ın ortasında Semih'i ve rakipleri aşan topta arka direkte topla buluşan Güiza'nın bacağına çarpan top auta çıktı.

43. Dakikada Güiza ceza sahası içinde topla buluştu ama şutu üstten auta çıktı.

İlk yarı 0-0 sona erdi...

İkinci yarıya konuk takımın vuruşuyla başlandı...

GOL 46. Dakikada Fenerbahçe golü buldu. Güiza-Semih-Uğur'un organiza geliştirdiği atarta Uğur Boral'ın şık pasında topla buluşan Semih Fenerbahçe'yi 1-0 öne geçirdi.

49. Dakikada sağdan gelen ortada savunma Güiza'dan önce topu uzaklaştırmayı başardı.

50. Dakikada ceza sahası dışından çekilen sert şutta Volkan başarılı bir kurtarış yaptı.

53. Dakikada Uğur Boral'ın yerine Gürhan Gürsoy oyuna dahil oldu.

GOL 57. Dakikada Güiza Kadıköy'deki ilk golünü attı ve Fenerbahçe formasıyla ilk "okçu" hareketini yaptı. Semih'in ceza sahası dışından şutunda savunmadan seken top penaltı noktası yakınlarındaki Güiza'nın önüne düştü. İspanyol yıldız da gelişine çektiği şutla topu ağlara gönderdi. Güiza golden sonra tribünlere koşarak ünlü "okçu" hareketini yaptı.

59. Dakikada ceza sahası dışından çekilenşutta Volkan şık bir hareketle topu kontrol etti.

60. Dakikada Semih'in yerine yeni transfer Burak oyuna girdi.

65. Dakikada sağdan ceza sahasına giren Güiza gerilerden gelen Roberto Carlos'u gördü. Ancak Carlos topu ayağına oturtamayınca şut oldukça farklı şekilde auta çıktı.

71. Dakikada Güiza ceza sahası dışından vurdu, top auta çıktı. Bu arada pozisyon esnasında kendisine faul yapıldığı gerekçesiyle hakem Süleyman Abay'a itiraz eden Alex, sarı kart gördü.

72. Dakikada Gökhan Gönül çıktı, yerine Önder Turacı girdi.

76. Dakikada Güiza'nın şık çalımından sonra Burak'a verdiği pasta Ukraynalı oyuncular faul yaptı. Frikikte Alex topa vurdu, ama yandan autla sonuçlandı.

80. Dakikada Alex'in yerine Maldonado, Güiza'nın yerine Kezman oyuna dahil oldu.

GOL 84. Dakikada soldan kale önüne atılan pasta Brandao yakın mesafeden vurdu. Volkan ani bir refleksle topu çeldi. Ancak Brandao topu bu kez çizgi üzerinden boş kaleye gönderdi ve durumu 2-1 yaptı.

85. Dakikada Roberto Carlos'un yerine Ali bilgin oyuna girdi.

90. Dakikada hakem 3 dakika uzatma işaret etti.

MAÇI FENERBAHÇE 2-1 KAZANDI....

MAÇTAN NOTLAR

Fenerbahçe'nin, Ukrayna'nın Shakhtar Donetsk takımı ile yaptığı özel maça sarı-lacivertli taraftarlar fazla ilgi göstermedi. Sarı-lacivertli takımın, FB Şükrü Saracoğlu Stadı'na çıktığı yeni sezonun ilk hazırlık maçında, tribünlerde boşluklar göze çarptı. Stada gelen taraftarlar, tüm oyuncularla birlikte yeni transfer Daniel Güiza'yı da tribünlere çağırarak, İspanyol oyuncuyu alkışladı.

YENİLER İLK KEZ KADIKÖY'DE

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Luis Aragones ile yeni transferler ilk kez Shakhtar Donetsk maçında FB Şükrü Saracoğlu Stadı'na çıktı. Yeni transferlerden Daniel Güiza, ilk 11'de sahaya çıkarken, Burak Yılmaz ise yedekler arasında yer aldı. Bu arada, takıma dün katılan ve bugün resmi sözleşme imzalayan Emre Belözoğlu ise maç kadrosunda yer almadı. Emre, karşılaşmayı, sakatlığı bulunan takım arkadaşı Tümer ile birlikte tribünde izledi.

FENERBAHÇE, 79 GÜN SONRA SAHASINDA

Fenerbahçe, Shakhtar Donetsk maçıyla birlikte 79 gün sonra sahasında bir maça çıktı. Sarı-lacivertliler, FB Şükrü Saracoğlu Stadı'nda en son 2007-2008 sezonunda Turkcell Süper Lig 33. haftasında 4 Mayıs 2008'de Gençlerbirliği ile karşılaşmıştı. Geçen sezon sakatlığı nedeniyle son haftalarda forma giyemeyen Roberto Carlos da 108 gün sonra Kadıköy'de ilk 11'de forma giydi. Brezilyalı futbolcu, geçen sezon ligde en son 5 Nisan'da 29. hafta maçında Kayserispor maçında 53 dakika forma giymişti.

KEZMAN YEDEK

Fenerbahçe'nin Avusturya kampında Çek Cumhuriyeti'nin Ceske Budejovice takımıyla yaptığı son hazırlık maçında yedeklerden oluşan bir 11 sahaya süren Aragones, Shakhtar Donetsk maçında ilk 11'i as oyunculardan kurdu. İspanyol teknik adam, Avrupa Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda MTK Budapeşte ile yapılacak maçlar öncesindeki son hazırlık maçı olan Shakhtar Donetsk mücadelesinde, forvette Semih-Güiza ikilisine yer verirken, Kezman'ı yedek soyundurdu. Sarı-lacivertlilerde, sakat olan Deivid, Vederson ve Tümer maç kadrosunda yer almazlarken, ilk 11'de yer almayan kadrodaki 12 futbolcu yedek soyundu. Bu arada, daha önce Türkiye'de Galatasaray ve Beşiktaş'ı çalıştıran Rumen teknik adam Mircea Lucescu, Shakhtar Donetsk'in başında bir kez daha İstanbul'a gelerek karşılaşmaya çıktı
boern
Admin
Admin
boern

Kadın

Fenerbahçe Empty
MesajKonu: Geri: Fenerbahçe   Fenerbahçe Icon_minitimeÇarş. Tem. 23, 2008 10:45 pm

Avrupa Futbol Federasyonları Birliği (UEFA), milli futbolcu Emre Belözoğlu'nun Fenerbahçe'ye transferini, ''Fenerbahçe Emre'yi yanına aldı'' haberiyle duyurdu.

UEFA'nin internet sitesinde yer alan haberde, Newcastle United'dan ayrılan Emre Belözoğlu'nun sarı-lacivertli takımla sözleşme imzaladığı belirtildi.

''Turkcell Süper Lig'de sezon ikincisi Fenerbahçe, 27 yaşındaki oyuncuyla 4 yıllık sözleşme imzaladı'' denilen haberde, şunlar kaydedildi:

''Milli formayı 57 kez giyen Belözoğlu, rakip takımların ağlarını 4 kez havalandırdı. Fenerbahçe ile Haziran ayında prensipte anlaşan oyuncu, 21 günlük askerlik hizmetini tamamladıktan sonra bugün imzayı attı. Emre, Galatasaray'dan Inter için ayrıldıktan sonra Türkiye'de başka kulüpte oynamadı.''

Haberde ayrıca, Emre'nin imza törenindeki ''Bugüne kadar elimden geldiğince Türk futboluna hizmet etmeye çalıştım. İnşallah Fenerbahçe'ye uzun yıllar hizmet etmek istiyorum'' sözleri ile futbol kariyeri de yer aldı.

Fenerbahçe
1 sayfadaki 7 sayfasıSayfaya git : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki