dark.darkbb.com
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

dark.darkbb.com

AnasayfaAnasayfa  KapıKapı  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

üstteki üyeye cinayet planı kurmaca

+3
uRsuLa
esquik
NoohpyT
7 posters
YazarMesaj
NoohpyT
Admin
Admin
NoohpyT

Erkek
Ruh hali : üstteki üyeye cinayet planı kurmaca Aptal10
takımı : üstteki üyeye cinayet planı kurmaca 1447
Hayvanı : üstteki üyeye cinayet planı kurmaca Ejderha890bf

üstteki üyeye cinayet planı kurmaca Empty
MesajKonu: üstteki üyeye cinayet planı kurmaca   üstteki üyeye cinayet planı kurmaca Icon_minitimePerş. Haz. 05, 2008 4:57 pm

ne kadar yaratıcısınız görelim Razz
https://dark.forumdizini.com
esquik
abone
abone
esquik

Kadın
Ruh hali : üstteki üyeye cinayet planı kurmaca Kimses10
takımı : üstteki üyeye cinayet planı kurmaca 1450
Hayvanı : üstteki üyeye cinayet planı kurmaca Kaplumbaga29ae4

MesajKonu: Geri: üstteki üyeye cinayet planı kurmaca   üstteki üyeye cinayet planı kurmaca Icon_minitimePerş. Haz. 05, 2008 8:06 pm

ilk önce kafana bi bezbol sopasıyla vurup etkisiz hale getiririm.daha sora ellerini ve ayaklarını bir kaba koyup çimento dökerimki iyice etkisiz hale gel.hareket edememen için bazı amelyatlarda kullanılan böle hareket etmeyi engelleyen kas uyşturucular var ya bide ondan enjekte edrm vicuduna.daha sora yüksek sıcaklıklar veren ışık kaynaklarını etrafına dizerim. bisüre sora sıcaklığa dayanamayıp etlerin yanmaya su toplamaya başlayacktır.tabi sen bunu engelliyemiceksin çünkü etkisiz durumdasın.en sonunda bu tavuk gibi kızarıp ölürsün klasik bi son olarak ölünü akdenzin serin sularına bırakırım... Twisted Evil

dip not:azucuğu untraceable'den çalıntıdır Very Happy
uRsuLa
çaylak
çaylak
uRsuLa

Kadın

MesajKonu: Geri: üstteki üyeye cinayet planı kurmaca   üstteki üyeye cinayet planı kurmaca Icon_minitimeC.tesi Haz. 07, 2008 1:38 pm

bir çok işkenceyi üzerinde denerdim ilk önce bir deve derisi alrdm saçlarını keserdim ve o deriyi kafana yapıştırırdım sıcakta bütünleşirdi kafanla beraber aç bi fareyi de yanına bırakırdım ellerin kolların bağlı bi şekilde.saçların deri yüzünden çıkamayınca içeride büyürdü ve fare seni kemirirdi ölürdün sonunda ...bu kadar
KaRaNLıK
moderatör
moderatör
KaRaNLıK

Kadın
Lakap : küçük cadı
Ruh hali : üstteki üyeye cinayet planı kurmaca Hasta10
Hayvanı : üstteki üyeye cinayet planı kurmaca Karakedi3e6f9

MesajKonu: Geri: üstteki üyeye cinayet planı kurmaca   üstteki üyeye cinayet planı kurmaca Icon_minitimeCuma Haz. 13, 2008 10:32 pm

ilk önce yatağa bağlar iğnelerden demetler yapıp birer birer üstüne atardım
melezseverus
fanatik
fanatik
melezseverus

Erkek
takımı : üstteki üyeye cinayet planı kurmaca 1450
Hayvanı : üstteki üyeye cinayet planı kurmaca Tavsan04028

MesajKonu: Geri: üstteki üyeye cinayet planı kurmaca   üstteki üyeye cinayet planı kurmaca Icon_minitimePaz Eyl. 07, 2008 9:46 pm

Bi odaya kapatıııppp...Hergün vücuda bi çuvaldız batırırdııımm lol! Bu muhtemelen bi 1 yıl sürerdi zaten Very Happy lol! Bu süreçte zaten kurban Psikolojik depresyona girip kafayı yicektir lol! ...Beyine geçtiğimiz son

günlerde bir gün odaya dalıııppp hastayı bir yere sabitleyip saçını bir et

makinasına sıkıştırıp çekmeye başlardıımm. lol! SAçlar yerinden

sökülünce iğneler rahat girer farao Sonra Bİr 50 gün daha kafayı iğneleme

işlemi yapılır jocolor En son gün geldiğinde ise Şah damarına batırılan iğneyle 10 dakika içerisinde kurbanın bütün kanı boşaltılır flower VE sora HAKKIN RAHMETİ lol!
StArS
fanatik
fanatik
StArS

Kadın
Ruh hali : üstteki üyeye cinayet planı kurmaca Uzuntu10

MesajKonu: Geri: üstteki üyeye cinayet planı kurmaca   üstteki üyeye cinayet planı kurmaca Icon_minitimePtsi Eyl. 08, 2008 10:14 am

önce ellerini ve ayaklarını sandalyeye bantlardım...sonra tırnaklarını tek tek kerpetenle çekerdim Twisted Evil sonra parmaklarına kolonya dökerdim...e tabi bağırmamsı içinde ağzını japon yapıştırıcısıyla yapıştırırdım....daha sonra elektriklli terstereyle yavaş yavaş ayaktan başlayarak diLİm diLİm keserdim....bu kadar... Twisted Evil AMA TABİ BUNLARIN HİÇBİRİNİ YAPMAZDIJM ÇÜNKÜ KUZENİMİ ÇOKK SEVİYOM... silent Wink
Crazystudent
moderatör
moderatör
Crazystudent

Kadın
Ruh hali : üstteki üyeye cinayet planı kurmaca Uykulu11
takımı : üstteki üyeye cinayet planı kurmaca 1444
Hayvanı : üstteki üyeye cinayet planı kurmaca 7kopekrf6pb936397

MesajKonu: Geri: üstteki üyeye cinayet planı kurmaca   üstteki üyeye cinayet planı kurmaca Icon_minitimeSalı Eyl. 30, 2008 6:19 pm

Üstteki vatandaş Razz Seni bir sandalyeye bağlar suratını dart niyetine kullanırdım.Yüzün delik deşik olduktan sonra seni sandalyeden çözer ellerine bıçak saplardım.İyice acı çek ki zevk alayım ben de,değil mi ama? Very Happy Sonra falçatamı çıkartıp kollarına küçük ama oldukça derin çizikler çizerdim.Bu kadar eğlence yeter deyip son olarak kalbine bıçağı saplardım.The End... Very Happy

üstteki üyeye cinayet planı kurmaca
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-