NoohpyT Admin
Mesaj Sayısı : 1385 Yaş : 36 Ruh hali : takımı : Hayvanı : Kayıt tarihi : 31/05/08
| Konu: üstteki üyeye cinayet planı kurmaca Perş. Haz. 05, 2008 4:57 pm | |
| ne kadar yaratıcısınız görelim | |
|
esquik abone
Mesaj Sayısı : 122 Yaş : 32 Ruh hali : takımı : Hayvanı : Kayıt tarihi : 03/06/08
| Konu: Geri: üstteki üyeye cinayet planı kurmaca Perş. Haz. 05, 2008 8:06 pm | |
| ilk önce kafana bi bezbol sopasıyla vurup etkisiz hale getiririm.daha sora ellerini ve ayaklarını bir kaba koyup çimento dökerimki iyice etkisiz hale gel.hareket edememen için bazı amelyatlarda kullanılan böle hareket etmeyi engelleyen kas uyşturucular var ya bide ondan enjekte edrm vicuduna.daha sora yüksek sıcaklıklar veren ışık kaynaklarını etrafına dizerim. bisüre sora sıcaklığa dayanamayıp etlerin yanmaya su toplamaya başlayacktır.tabi sen bunu engelliyemiceksin çünkü etkisiz durumdasın.en sonunda bu tavuk gibi kızarıp ölürsün klasik bi son olarak ölünü akdenzin serin sularına bırakırım... dip not:azucuğu untraceable'den çalıntıdır | |
|
uRsuLa çaylak
| Konu: Geri: üstteki üyeye cinayet planı kurmaca C.tesi Haz. 07, 2008 1:38 pm | |
| bir çok işkenceyi üzerinde denerdim ilk önce bir deve derisi alrdm saçlarını keserdim ve o deriyi kafana yapıştırırdım sıcakta bütünleşirdi kafanla beraber aç bi fareyi de yanına bırakırdım ellerin kolların bağlı bi şekilde.saçların deri yüzünden çıkamayınca içeride büyürdü ve fare seni kemirirdi ölürdün sonunda ...bu kadar | |
|
KaRaNLıK moderatör
Mesaj Sayısı : 567 Yaş : 30 Nerden : ANKARA Lakap : küçük cadı Ruh hali : takımı : Hayvanı : Kayıt tarihi : 13/06/08
| Konu: Geri: üstteki üyeye cinayet planı kurmaca Cuma Haz. 13, 2008 10:32 pm | |
| ilk önce yatağa bağlar iğnelerden demetler yapıp birer birer üstüne atardım | |
|
melezseverus fanatik
Mesaj Sayısı : 314 Yaş : 32 takımı : Hayvanı : Kayıt tarihi : 05/06/08
| Konu: Geri: üstteki üyeye cinayet planı kurmaca Paz Eyl. 07, 2008 9:46 pm | |
| | |
|
StArS fanatik
Mesaj Sayısı : 214 Yaş : 30 Ruh hali : takımı : Kayıt tarihi : 23/07/08
| Konu: Geri: üstteki üyeye cinayet planı kurmaca Ptsi Eyl. 08, 2008 10:14 am | |
| | |
|
Crazystudent moderatör
Mesaj Sayısı : 372 Yaş : 30 Nerden : Varlıkla yokluk arasındaki ince çizgiden Ruh hali : takımı : Hayvanı : Kayıt tarihi : 03/06/08
| Konu: Geri: üstteki üyeye cinayet planı kurmaca Salı Eyl. 30, 2008 6:19 pm | |
| Üstteki vatandaş Seni bir sandalyeye bağlar suratını dart niyetine kullanırdım.Yüzün delik deşik olduktan sonra seni sandalyeden çözer ellerine bıçak saplardım.İyice acı çek ki zevk alayım ben de,değil mi ama? Sonra falçatamı çıkartıp kollarına küçük ama oldukça derin çizikler çizerdim.Bu kadar eğlence yeter deyip son olarak kalbine bıçağı saplardım.The End... | |
|