Entertainment Weekly Emma Watson, Rupert Grint ve Daniel Radcliffe ile
yaptığı röportajda hem Melez Prens ve Ölüm Yadigarları’nda karakterlerinin yaşadığı aşk ilişkilerinden hem de gerçek hayatlarında nasıl olduğundan bahsettiler.
- Alıntı :
- 19 yaşındaki Radcliffe nasıl kızlarla çıktığından şöyle bahsediyor.
“Bir yıl öncesine kadar kızlarla nasıl konuşmam gerektiğini bile bilmezdim,” diyor Daniel ve devam ediyor. “Hala da fört ederken saçmalayabiliyorum ama bunu kendimi sevdirerek yapıyorum.“
Rupert ise Emma ile Ölüm Yadigarları filmindeki öpüşme sahnesinden bahsetti.
- Alıntı :
- “Ron ve Hermione arasından tüm o öpüşme olayları çok rahatsız edici. Emma benim için kızkardeşten farksız, gerçekten ama gerçekten çok tuhaf olacak."
Harry Potter ve Melez Prens filminin hala Kasım ayında vizyona gireceğinden habersiz olan yayın organları filmler ilgili yepyeni resimler yayınlamaya devam ediyor. Az evvel alıntılar yaptığımız Entertainment Weekly’de bu sayısının kapağını altıncı filme ayırmış. Oyuncularla da kısa bir röportaj yapan dergi yepyeni resimleri de sayfalarına taşımış. Genç oyuncular altıncı film için ne kadar heyecanlı olduklarından ve önceki kitaplara nazaran rollerinin daha da gelişmiş olmasından memnun olduklarını söyledi.
Uuvv...Draco müthiş
Bella'yı da beğendim