dark.darkbb.com
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

dark.darkbb.com

AnasayfaAnasayfa  KapıKapı  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Solda yeni parti kuruluyor

YazarMesaj
boern
Admin
Admin
boern

Kadın
Lakap : şebnem sultan :D
Ruh hali : Solda yeni parti kuruluyor Dagini10
takımı : Solda yeni parti kuruluyor 1446
Hayvanı : Solda yeni parti kuruluyor Tavsan04028

Solda yeni parti kuruluyor Empty
MesajKonu: Solda yeni parti kuruluyor   Solda yeni parti kuruluyor Icon_minitimeCuma Ağus. 15, 2008 8:00 am

Solda, CHP'ye alternatif parti geliyor. Zaman'dan Habib Güler'in haberine göre alternatif partinin başına Hikmet Çetin geliyor.

Eski Meclis Başkanı Hikmet Çetin, parti kurma hazırlıkları içinde olduklarını doğruladı. Yeni siyasi çalışmaları eylül ayından sonra kamuoyuna açıklayacaklarını belirten Çetin, dönüş gerekçelerini şöyle sıraladı:

GÖREVDEN KAÇAMADIM

"Siyasette ciddi bir boşluk var. Özellikle soldaki boşluğu mevcut partiler dolduramıyor. Uzun süredir bana siyaset yapma teklifleri geliyordu. Artık görevden kaçamadım. Ayrıca ben gençlerin siyasette olmasını, kendi yaşamlarına ve siyasete yön vermesi gerektiğini düşünüyorum. Ne yazık ki gençler siyasete çok ilgisiz. Böyle olunca görev yapmak bizlere düşüyor." CHP'yle ilgili açıktan eleştiri yapmaktan kaçınan Çetin, "4 seçimdir durum ortada, değişen bir şey yok." demekle yetindi.

KİMLER VAR?

Eski Meclis Başkanı Hikmet Çetin, SHP'li eski bakan Onur Kumbaracıbaşı, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Gaziantep eski Belediye Başkanı Celal Doğan'ın başını çektiği yeni oluşumcular, Ramazan ayından sonra partileşme sürecini başlatacak.

CHP'nin mart ayındaki yerel seçimlerde kötü sonuç alacağını hesaplayan yeni oluşumcular, kuracakları partiyle sol seçmenin ilk adresi olmayı hedefliyor.

changeTarget(document.getElementById("news_content"))

Solda yeni parti kuruluyor
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Yeni MSN'yi denediniz mi?
» Yeni Resimler!
» 6. Filmden Yeni Resimler