dark.darkbb.com
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

dark.darkbb.com

AnasayfaAnasayfa  KapıKapı  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Süper Kupa Final Tarihi Belli Oldu

YazarMesaj
NoohpyT
Admin
Admin
NoohpyT

Erkek
Ruh hali : Süper Kupa Final Tarihi Belli Oldu Aptal10
takımı : Süper Kupa Final Tarihi Belli Oldu 1447
Hayvanı : Süper Kupa Final Tarihi Belli Oldu Ejderha890bf

Süper Kupa Final Tarihi Belli Oldu Empty
MesajKonu: Süper Kupa Final Tarihi Belli Oldu   Süper Kupa Final Tarihi Belli Oldu Icon_minitimeSalı Tem. 29, 2008 6:59 pm

Turkcell Süper Lig Şampiyonu Galatasaray ile Fortis Türkiye Kupası Şampiyonu Kayserispor arasındaki Süper Kupa maçının, 17 Ağustos 2008 Pazar günü Almanya'nın Duisburg kentinde yapılacağı açıklandı.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun bugün İstanbul'da yaptığı toplantıda ayrıca, 2008-2009 sezonu Turkcell Süper Lig, Bank Asya 1. Lig, TFF 2. Lig, TFF 3. Lig ve Fortis Türkiye Kupası statülerini onaylayan Yönetim Kurulu, Turkcell Süper Lig'de 2008-2009 sezonundan itibaren futbolcuların şortlarına reklam alınmasına da izin verdi.

Yönetim Kurulu, 54 takımın katılımıyla başlayacak Fortis Türkiye Kupası'nın 1. Kademede 36, 2. Kademede 32 takımın yer alacağı eleme maçlarının ardından, Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Sivasspor'un seri başı olacağı 5'er takımlı 4 grup halinde devam etmesini karara bağladı.

Bu arada Yönetim Kurulu, tıpkı profesyonel futbolcu tek tip sözleşmesinde olduğu gibi teknik adamların kulüpler ile imzalayacakları sözleşmede de noter koşulunu kaldırdı.
https://dark.forumdizini.com

Süper Kupa Final Tarihi Belli Oldu
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Rakiplerimiz belli oldu