boern Admin
Mesaj Sayısı : 1028 Yaş : 36 Nerden : istanbul Lakap : şebnem sultan :D Ruh hali : takımı : Hayvanı : Kayıt tarihi : 31/05/08
| Konu: Çetiner: Fahri olayında bizde suçluyuz C.tesi Tem. 26, 2008 11:51 pm | |
| Konyaspor Teknik Direktörü Raşit Çetiner, Beşiktaş’tan aldıkları Fahri’nin transferinin yanlış geliştiğini belirterek, “Bizim de burada masumane bir suçumuz var” dedi.
Fahri’nin Konyaspor’da göstereceği performanstan umutlu olduğunu ifade eden Çetiner, “Fahri futbolcu kalitesi belli olan bir oyuncu. Takımımıza katkı sağlayacağı inancındayım. Bana göre bu transfer Fahri açısından çok yanlış gelişti. Ama burada bizim de çok masumane bir suçumuzun olduğuna inanıyorum. Çünkü biz bu transferin gerçekleşmesini çok istiyorduk.
Bunun dışında bir suçumuzun olduğunu düşünmüyorum. Çok isteyen insanlar olarak kalbimizi ve kapımızı Fahri’ye açtık. Takımımıza katkı sağlayacağına inanıyoruz. İnşallah bu düşüncelerimiz gerçekleşir ve bütün oyuncularımız gibi Fahri de takımı için koşan, takımı için mücadele eden, takımdaşlık ruhunu yukarı çeken bir performans sergiler” dedi.
ÇETİNER: LİGE KADAR HAZIR OLACAĞIZ
Yeni sezonla ilgili değerlendirmelerde bulunan Raşit Çetiner, Kızılcahamam kampında yapılan çalışmaların son derece iyi gittiğini, lige kadar hazır olacaklarını söyledi.
Kampta oynanan hazırlık maçlarının takım olma yolunda önemli adımlar attırdığını söyleyen teknik patron Raşit Çetiner, takımın son derece iyi ve istekli çalıştığını vurguladı. Her teknik direktörün böyle bir takımda görev almak isteyeceğini vurgulayan teknik direktör Raşit Çetiner, “Benim dışarıdan gözlemlediğim kadarıyla takımımız son derece iyi ve istekli çalışıyor.
Her teknik direktör böyle bir takımda görev almak ve çalışmak ister. Biz de ekip olarak böyle bir oyuncu topluluğunun başında olduğumuz için kendimizi iyi hissediyoruz. Lig bu sezon son derece zorlu geçecek. Herkes hedefleri doğrultusunda ve güçleri ölçüsünde kadrosunu yeniledi. Biz de kendi hedeflerimiz doğrultusunda iyi hazırlanıyoruz. Kadromuzu eksik gördüğümüz mevkilere yaptığımız takviyelerle yeniledik. Oynadığımız özel maçlar bize takım olma yolunda büyük adımlar attırıyor. Ama bu adımları şimdilik küçük atıyoruz. Lige kadar hazır olacağız”dedi.
ZAFER: BİZİM YERİMİZ SAHA VE BİZ SAHADA KONUŞURUZ
Konyaspor’a uzun bir aradan sonra yeniden transfer edilerek, yeşil beyaz formaya yeniden kavuşan Zafer Demir, hazırlık kampında çalışmaların verimli geçtiğini belirterek, “Fikstür çok iyi de değil, çok kötü de değil. Sonuçta Konyaspor Turkcell Süper Lig’de mücadele veren Türkiye’nin en seçkin ve en iyi 18 takımından birisi. İlk maçımızı taraftarlarımızın önünde oynamak bir avantaj.
Onlar bizi merakla bekliyorlar. İnşallah onların karşısında oynayacağımız Ankaragücü maçını kazanarak lige galibiyetle ve moralle başlarız. Bu bize ve camiamıza ilerleyen haftalar öncesi artı bir moral ve motivasyon kaynağı olacaktır. Bizim yerimiz saha ve biz sahada konuşuruz” dedi.
| |
|