dark.darkbb.com
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

dark.darkbb.com

AnasayfaAnasayfa  KapıKapı  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Nihat Kahveci'den mesaj var

YazarMesaj
boern
Admin
Admin
boern

Kadın
Lakap : şebnem sultan :D
Ruh hali : Nihat Kahveci'den mesaj var Dagini10
takımı : Nihat Kahveci'den mesaj var 1446
Hayvanı : Nihat Kahveci'den mesaj var Tavsan04028

Nihat Kahveci'den mesaj var Empty
MesajKonu: Nihat Kahveci'den mesaj var   Nihat Kahveci'den mesaj var Icon_minitimeCuma Tem. 25, 2008 4:34 pm

İspanya'nın Villarreal takımında forma giyen milli futbolcu Nihat Kahveci, tedavisinin iyi gittiğini belirterek, ''Üzerine bastığımda ayağım acımıyor'' dedi.

Avrupa Futbol Federasyonları Birliği'nin (UEFA) internet sitesinde, 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda Hırvatistan ile yapılan çeyrek final maçında sağ ayağından sakatlanarak, geçen ay ameliyat olan Nihat'ın sağlık durumuna ilişkin bir haber yayımlandı.

''Ameliyatı başarılı geçen Nihat'ın ekim ayı başına kadar forma giymesi beklenmiyor'' denilen haberde, milli futbolcunun La Liga'daki ilk maçlar ile kulübünün Avrupa Şampiyonlar Ligi grup eleme maçlarına yetişemeyeceği hatırlatıldı.

Haberde, söz konusu maçlara çıkamayacağı için üzgün olduğu belirtilen Nihat'ın, şu sözlerine yer verildi:

''Sabırlı olmam gerektiğini biliyorum, zira bunu daha önce de yaşadım. Tedavim iyi gidiyor, üzerine bastığımda ayağım acımıyor. Kulübümün sağlık ekibine güveniyorum. Beni, eski sağlığıma kavuşturmanın yolunu biliyorlar.

Sakatlığımın olumsuz noktalarından biri, takım arkadaşlarımdan uzak kalmam. Eski gücümü geri kazanmak için çok çalışacak ve yeni sezona hazır olacağım.''

Nihat Kahveci'den mesaj var
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Nihat kadroda yok