dark.darkbb.com
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

dark.darkbb.com

AnasayfaAnasayfa  KapıKapı  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

İsviçre Milli Takımı Teknik Direktörü Kuhn'un Gruptaki Favorisi Portekiz

YazarMesaj
boern
Admin
Admin
boern

Kadın
Lakap : şebnem sultan :D
Ruh hali : İsviçre Milli Takımı Teknik Direktörü Kuhn'un Gruptaki Favorisi Portekiz Dagini10
takımı : İsviçre Milli Takımı Teknik Direktörü Kuhn'un Gruptaki Favorisi Portekiz 1446
Hayvanı : İsviçre Milli Takımı Teknik Direktörü Kuhn'un Gruptaki Favorisi Portekiz Tavsan04028

İsviçre Milli Takımı Teknik Direktörü Kuhn'un Gruptaki Favorisi Portekiz Empty
MesajKonu: İsviçre Milli Takımı Teknik Direktörü Kuhn'un Gruptaki Favorisi Portekiz   İsviçre Milli Takımı Teknik Direktörü Kuhn'un Gruptaki Favorisi Portekiz Icon_minitimeSalı Haz. 03, 2008 8:21 pm

2008 Avrupa Futbol Şampiyonası Finalleri'nde Türkiye ile aynı grupta yer alan evsahibi İsviçre'de Milli Takım Teknik Direktörü Jakob Kobi Kuhn, grupta favori olarak Portekiz'i gördüğünü söyledi.

İsviçre Milli Takımı Teknik Direktörü Jakob Kobi Kuhn, futbolcularla kamp yaptıkları Feusisberg Panorama Otel'de bugün bir basın toplantısı düzenlerken; Jakob Kuhn, grupta Portekiz'i favori gördüğünü belirterek, "Biz evsahibi olduğumuz için favori olarak gösteriliyoruz, ama benim gruptaki favorim Portekiz. Gruptaki ilk maçımızı Çek Cumhuriyeti ile oynayacağız. Onların güçlü ve zayıf yönlerini iyi analiz ettik. Gerekli hazırlıkları yapıyoruz" dedi.

Bir dönem Galatasaray'da da forma giyen Türk asıllı İsviçre Milli Takımı futbolcusu Hakan Yakın ise Türkiye'ye karşı oynayacak olmanın heyecan verici olduğunu kaydederek, "Türkiye ile aynı gruba düştüğümüzde annemle konuştum. O da bana, 'Elinden gelenin en iyisini yap ve gol at' dedi. Benim ailem Türk. Bu yüzden ilginç bir maç olacak. Türkiye'nin defans bölgesinde problemleri olduğunu biliyoruz ve taktiğimizi ona göre yapıyoruz" diye konuştu. Hakan Yakın, kendisine göre grubun en iyi takımının Çek Cumhuriyeti olduğunu sözlerine ekledi.

İsviçre Milli Takımı'nın tecrübeli file bekçisi Pascal Zuberbühler de Türkiye'nin iyi bir takım olduğunu dile getirerek, "Ancak şu an sadece Çek Cumhuriyeti maçını düşünüyoruz. Türkiye ile grupta oynayacağımız maç bizim için belirleyici olacak. Bu maçı kaybeden turnuvaya veda edebilir" şeklinde konuştu.

İsviçre Milli Takımı Teknik Direktörü Kuhn'un Gruptaki Favorisi Portekiz
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-