dark.darkbb.com
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

dark.darkbb.com

AnasayfaAnasayfa  KapıKapı  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Chelsea ye Giden İlk Türk

+2
esquik
boern
6 posters
YazarMesaj
boern
Admin
Admin
boern

Kadın
Lakap : şebnem sultan :D
Ruh hali : Chelsea ye Giden İlk Türk Dagini10
takımı : Chelsea ye Giden İlk Türk 1446
Hayvanı : Chelsea ye Giden İlk Türk Tavsan04028

Chelsea ye Giden İlk Türk Empty
MesajKonu: Chelsea ye Giden İlk Türk   Chelsea ye Giden İlk Türk Icon_minitimeSalı Haz. 03, 2008 8:05 pm

Bursaspor'un 16 yaşındaki futbolcusu Muhammed Demir, Premier Lig takımlarından Chelsea ve West Ham United'tan transfer teklifi aldığını, 2 ekipten biriyle anlaşmak için 16 Haziran'da İngiltere’ye gideceğini söyledi.

Ereğli Belediyespor'un minik takımında oynarken Bursaspor'la anlaştıktan sonra oynadığı U-16 ve U-17 milli takımında dikkatleri üzerinde toplayan Muhammed, tatil için memleketi Ereğli'de öğrenim gördüğü ****** İlköğretimokulu'nu ziyaret etti. Kendisini futbola yönelten beden eğitimi öğretmeni Nilgün Altuntaş ve Ereğli Belediyespor'un alt yapı antrenörü Bayram Altuntaş'la sohbet eden Muhammet, İngiliz takımlarından aldığı transfer teklifleri konusunda şöyle dedi:

“Bursaspor'dan önce Fenerbahçe'ye önerilmiştim. Ancak beni küçük bulduları için gönderdiler. Daha sonra Bursaspor alt yapısına alındım, A takımla antrenmanlara çıktım. Birçok turnuvada gol kralı oldum. U-16 ve U-17 milli takımında oynadım. West Ham United ile Chelsea, kulübüme resmen müracaatta bulundu. West Ham United, kulübe 1 milyon sterlin bonservis bedeli önerdi, benimle ise herhangi bir rakam konuşulmadı. Tercihimi yurt dışından yana kullanacağım. Hedefim 2 kulüpten biriyle anlaşmak. Bursaspor teknik direktörü Samet Aybaba ile görüştüm ve kendisinden yurt dışına gitmek için izin istedim. 16 Haziran'da İngiltere'ye gideceğim. Yurt dışında alt yapıya daha çok önem veriyorlar. Yaşım çok genç. Alt yapıda çok çalışmam gerektiğini de biliyorum.“
esquik
abone
abone
esquik

Kadın
Ruh hali : Chelsea ye Giden İlk Türk Kimses10
takımı : Chelsea ye Giden İlk Türk 1450
Hayvanı : Chelsea ye Giden İlk Türk Kaplumbaga29ae4

MesajKonu: Geri: Chelsea ye Giden İlk Türk   Chelsea ye Giden İlk Türk Icon_minitimeÇarş. Haz. 04, 2008 6:45 pm

16 haziran sanırım çocuun hayatında bi dönüm noktası olcak tongue umarım iyi bi para alırda hayatını kazanır...bu ailesi için büyük bi gurur olsa gerek
Şebocæn
çaylak
çaylak
Şebocæn

Kadın

MesajKonu: Geri: Chelsea ye Giden İlk Türk   Chelsea ye Giden İlk Türk Icon_minitimeÇarş. Haz. 04, 2008 7:05 pm

Off fırsata bak yaa...
Ne para alır o ilerde yaaaaa Chelsea .... affraid
bienvenido
moderatör
moderatör
bienvenido

Erkek
Lakap : Bien-ic
Ruh hali : Chelsea ye Giden İlk Türk Kimses10
takımı : Chelsea ye Giden İlk Türk 1446
Hayvanı : Chelsea ye Giden İlk Türk Ejderha890bf

MesajKonu: Geri: Chelsea ye Giden İlk Türk   Chelsea ye Giden İlk Türk Icon_minitimePerş. Haz. 05, 2008 6:18 pm

boern demiş ki:
Bursaspor'dan önce Fenerbahçe'ye önerilmiştim. Ancak beni küçük bulduları için gönderdiler.“

Fenerbahçe beğenmemiş Chelsea beğenmiş tongue Ah avrupada oyuncu aramakla uğraşacağımıza biraz da buraya baksak Rolling Eyes

Chelsea gibi bir takıma gidebilmeyi avrupalı dünya klası futbolcular başaramıyor. Gerçekten çok büyük bir başarı Smile
NoohpyT
Admin
Admin
NoohpyT

Erkek
Ruh hali : Chelsea ye Giden İlk Türk Aptal10
takımı : Chelsea ye Giden İlk Türk 1447
Hayvanı : Chelsea ye Giden İlk Türk Ejderha890bf

MesajKonu: Geri: Chelsea ye Giden İlk Türk   Chelsea ye Giden İlk Türk Icon_minitimePerş. Haz. 05, 2008 6:20 pm

biraz da şans olmalı farkedilebilmesi için Razz
https://dark.forumdizini.com
inlaw_962
çömez
çömez
inlaw_962

Erkek

MesajKonu: Geri: Chelsea ye Giden İlk Türk   Chelsea ye Giden İlk Türk Icon_minitimeSalı Haz. 10, 2008 10:22 am

bizim türk takımları alt yapıya hiç önem vermiyor her ne kadar önem veriyoruz desekde allah yardımcısı olsun bu çocuğun inşallah başarılı olursun oralarda da ülkemizi gururla temsil edersin

Chelsea ye Giden İlk Türk
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Chelsea istedi Milan vermiyor