dark.darkbb.com
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

dark.darkbb.com

AnasayfaAnasayfa  KapıKapı  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

profesör flitwick melez prens ve ölüm yadigarları filmlerinden bahsetti

YazarMesaj
basilisk
çaylak
çaylak
basilisk

Erkek

profesör flitwick melez prens ve ölüm yadigarları filmlerinden bahsetti Empty
MesajKonu: profesör flitwick melez prens ve ölüm yadigarları filmlerinden bahsetti   profesör flitwick melez prens ve ölüm yadigarları filmlerinden bahsetti Icon_minitimeÇarş. Haz. 11, 2008 8:18 am

Harry Potter filmlerinde Profesör Flitwick karakterini canlandıran Warwick Davis MTV News‘ e verdiği yeni bir röportajda Harry Potter ve Melez Prens filmi ve Ölüm Yadigarları filmlerinden bahsetti.

Benim karakterim görünüyor ki eğlenceli kısma dahil oluyor. Tekrar inanaılmaz özel bir zaman geçirdim. Altıncı kısımda bir rol sahibi olmak gerçek bir onur.

Davis’in Ölüm Yadigarlarının iki film halinde olması hakkında ise şunları söyledi:

“Bence bu güzel bir fikir çünkü bunun gibi oldukça uzun romanları iki, iki buçuk saatlik filmlere sığdırmaya çalıştığınız pekçok şeyi çıkarırsınız. Son kitapta çok fazla şey var ve bana göre iki iyi film yapılacak. Buna layık da.”

profesör flitwick melez prens ve ölüm yadigarları filmlerinden bahsetti
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» La Times'tan Melez Prens Set Raporu
» Melez Prens Takviminden Resimler