dark.darkbb.com
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

dark.darkbb.com

AnasayfaAnasayfa  KapıKapı  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Adamın karnından bebek çıktı!

5 posters
YazarMesaj
NoohpyT
Admin
Admin
NoohpyT

Erkek
Ruh hali : Adamın karnından bebek çıktı! Aptal10
takımı : Adamın karnından bebek çıktı! 1447
Hayvanı : Adamın karnından bebek çıktı! Ejderha890bf

Adamın karnından bebek çıktı! Empty
MesajKonu: Adamın karnından bebek çıktı!   Adamın karnından bebek çıktı! Icon_minitimeCuma Haz. 06, 2008 8:08 pm

Arnold Schwarzenegger?in ?Ufaklık? filmindeki gibi Hindistan?ın Nagpur kentinde yaşayan Sanju Bagat?ın karnı birkaç ay içinde hızla büyüdü...

Arkadaşları ?Hamile misin?? diye alay bile ettiler. Birgün nefes darlığı çekince hastaneye kaldırıldı. Doktorlar ?Karnında tümor var? dedi. Ameliyata alınan Bagat?ın karnında tümör yerine bir insana rastlandı..

Başında saçları, kol ve bacaklarında ise kas oluşumları gözlenen insanın kalbi karından çıkarılınca durdu. Doktorlar bunun tıp tarihinde 90 kez görülmüş ?fetus in fetus? vakası olduğunu belirledi. Yani Bagat, 36 yıldır ikiz kardeşini taşıyordu... Kardeşi, göbek bağı ve kan damarlarıyla gelişmiş ve Bagat?ın karnının şişmesine yol açmıştı.
https://dark.forumdizini.com
uRsuLa
çaylak
çaylak
uRsuLa

Kadın

MesajKonu: Geri: Adamın karnından bebek çıktı!   Adamın karnından bebek çıktı! Icon_minitimeC.tesi Haz. 07, 2008 1:44 pm

çok enteresan keşke cidden erkekler hamile kalsaydı ne hoş olurdu ama şimdi bu adama acıdım doğrusu çok enteresan
NoohpyT
Admin
Admin
NoohpyT

Erkek
Ruh hali : Adamın karnından bebek çıktı! Aptal10
Hayvanı : Adamın karnından bebek çıktı! Ejderha890bf

MesajKonu: Geri: Adamın karnından bebek çıktı!   Adamın karnından bebek çıktı! Icon_minitimeC.tesi Haz. 07, 2008 1:57 pm

hoş mu olurdu töbe töbe Razz
https://dark.forumdizini.com
xx__gLsm__xx
çömez
çömez
xx__gLsm__xx

Kadın

MesajKonu: Geri: Adamın karnından bebek çıktı!   Adamın karnından bebek çıktı! Icon_minitimePtsi Haz. 09, 2008 10:48 pm

ayhh çok kötüü bişee yaa ALLah göstermesinn....
esquik
abone
abone
esquik

Kadın
Ruh hali : Adamın karnından bebek çıktı! Kimses10
takımı : Adamın karnından bebek çıktı! 1450
Hayvanı : Adamın karnından bebek çıktı! Kaplumbaga29ae4

MesajKonu: Geri: Adamın karnından bebek çıktı!   Adamın karnından bebek çıktı! Icon_minitimePtsi Haz. 16, 2008 5:09 pm

keşke yaşasaymış ya.büyüyünce sürekli "seni 36 yıl karnımda taşıdım ben" gibisinden tripler atardı adam Laughing ahaaha ne süper olurdu ya...annem 9 ay taşıdı diye başıma kalkıp duruyo 36 yıl taşısa ... Razz
KaRaNLıK
moderatör
moderatör
KaRaNLıK

Kadın
Lakap : küçük cadı
Ruh hali : Adamın karnından bebek çıktı! Hasta10
Hayvanı : Adamın karnından bebek çıktı! Karakedi3e6f9

MesajKonu: Geri: Adamın karnından bebek çıktı!   Adamın karnından bebek çıktı! Icon_minitimeÇarş. Haz. 18, 2008 11:17 am

esquik demiş ki:
keşke yaşasaymış ya.büyüyünce sürekli "seni 36 yıl karnımda taşıdım ben" gibisinden tripler atardı adam Laughing ahaaha ne süper olurdu ya...annem 9 ay taşıdı diye başıma kalkıp duruyo 36 yıl taşısa ... Razz

valla ya bide ben erken doğmuşum 9 ay bile taşımadı başıma kakıp duruyo Very Happy

Adamın karnından bebek çıktı!
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-