dark.darkbb.com
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

dark.darkbb.com

AnasayfaAnasayfa  KapıKapı  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Anti emma: Bir itiraf :)

5 posters
YazarMesaj
Geni
çaylak
çaylak
Geni

Anti emma: Bir itiraf :) Empty
MesajKonu: Anti emma: Bir itiraf :)   Anti emma: Bir itiraf :) Icon_minitimePerş. Haz. 05, 2008 11:50 pm

Harry Potter sevimli Hermione'si Emma Watson, hala çocuk yıldız olarak anılmaktan çok rahatsız. 1990 doğumlu yıldız, artık 17 yaşında bir genç kız olduğunu, buna rağmen yönetmenlerin hala kendisine çocuk rolleri teklif etmesinden dolayı mutsuz olduğunu söyledi.

"Bir zamanlar çocuktum ama artık büyüdüm, bana kalırsa, baştan çıkartıcı bir kadın rolünün bile üstesinden gelebilirim ama sanırım yönetmenleri buna inandırmam zaman alacak." diyen Emma, sırf bu yüzden bir fotoğrafçıyla anlaştığını ve çok yakında birbirinden seksi fotoğraflarla yeniden doğacağını söyledi.
basilisk
çaylak
çaylak
basilisk

Erkek

MesajKonu: Geri: Anti emma: Bir itiraf :)   Anti emma: Bir itiraf :) Icon_minitimeC.tesi Haz. 07, 2008 6:57 pm

puahah,seksi pozlar ve emma.hayal bile edemiyorum.hmm seksi pozlar derken acaba verdiği firikiği mi kastediyor. lol! Laughing
Şebocæn
çaylak
çaylak
Şebocæn

Kadın

MesajKonu: Geri: Anti emma: Bir itiraf :)   Anti emma: Bir itiraf :) Icon_minitimePaz Haz. 08, 2008 2:18 pm

basilisk demiş ki:
puahah,seksi pozlar ve emma.hayal bile edemiyorum.hmm seksi pozlar derken acaba verdiği firikiği mi kastediyor. lol! Laughing

Ay o frikik değil yılın rezaleti olabilir ancak Rolling Eyes
Crazystudent
moderatör
moderatör
Crazystudent

Kadın
Ruh hali : Anti emma: Bir itiraf :) Uykulu11
takımı : Anti emma: Bir itiraf :) 1444
Hayvanı : Anti emma: Bir itiraf :) 7kopekrf6pb936397

MesajKonu: Geri: Anti emma: Bir itiraf :)   Anti emma: Bir itiraf :) Icon_minitimePaz Haz. 08, 2008 2:32 pm

Allah bilir o frikiği bilerek vermiştir yapımcılar beni farketsin de filmlerinde baştan çıkartıcı bir rol versinler diye Laughing Razz
basilisk
çaylak
çaylak
basilisk

Erkek

MesajKonu: Geri: Anti emma: Bir itiraf :)   Anti emma: Bir itiraf :) Icon_minitimePaz Haz. 08, 2008 3:08 pm

Alıntı :
Ay o frikik değil yılın rezaleti olabilir ancak

asrında olabilir bak. lol!
Şebocæn
çaylak
çaylak
Şebocæn

Kadın

MesajKonu: Geri: Anti emma: Bir itiraf :)   Anti emma: Bir itiraf :) Icon_minitimeSalı Haz. 10, 2008 8:06 am

Crazystudent demiş ki:
Allah bilir o frikiği bilerek vermiştir yapımcılar beni farketsin de filmlerinde baştan çıkartıcı bir rol versinler diye Laughing Razz

Yapımcılar filmlerine o pozla onu alcaklarsa o film ancak ... filmi olur Razz İsmi de " Ağda Şart " olur artık filmin
xx__gLsm__xx
çömez
çömez
xx__gLsm__xx

Kadın

MesajKonu: Geri: Anti emma: Bir itiraf :)   Anti emma: Bir itiraf :) Icon_minitimeÇarş. Haz. 11, 2008 1:40 pm

ne firkiği biLmiorum ama emma werdiğine gre az çok tahmin edebiLiyorumm baştan çıkarıcı kadın roLLerii seninn akLın çıkmış başkasınınki nasıL çıkarcan Razz

Anti emma: Bir itiraf :)
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Anti emma: Emma Watson'un antice vikipedisi