dark.darkbb.com
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

dark.darkbb.com

AnasayfaAnasayfa  KapıKapı  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Anti emma: Emma'nın Günlüğü :)

3 posters
YazarMesaj
Geni
çaylak
çaylak
Geni

Anti emma: Emma'nın Günlüğü :) Empty
MesajKonu: Anti emma: Emma'nın Günlüğü :)   Anti emma: Emma'nın Günlüğü :) Icon_minitimePerş. Haz. 05, 2008 11:48 pm

Emma'nın günlüğünü sen kendin yarat Very Happy
xx__gLsm__xx
çömez
çömez
xx__gLsm__xx

Kadın

MesajKonu: Geri: Anti emma: Emma'nın Günlüğü :)   Anti emma: Emma'nın Günlüğü :) Icon_minitimeÇarş. Haz. 11, 2008 1:48 pm

sewgiLi günLükk....
Bugün başıma neLer geLdi neLer bi biLsen hayatımda hiç kendimi bu kadar reziL oLmuş hissetmemiştim.setteyizz şimdii ara werdik. ben bisim kameramanLardan birini gözüme kestirmiştim zaten biLiyosun. neysee ara werdiğimizde çok yoruLmuştur diye bi kahwe götürim dedim asıL amaç tawlamak tabi.. tam gidiodumm Lanet oLası kabLoLardan birine takıLdım we şapp...yerdeyimm çocukk nasıL güLdü vee tam bi dakika sonra sewgiLisi geLdi ve sana kahve ısmarLiyim dedi we gittiLerr günLük bu bana yapıLırmıı ama o kaybettii benim gibisini zor buLurr..neysee ben cLube gidiyorumm dağıtcam beLki orda birini buLurum...iii geceLerr

sahibin EMMA....
KaRaNLıK
moderatör
moderatör
KaRaNLıK

Kadın
Lakap : küçük cadı
Ruh hali : Anti emma: Emma'nın Günlüğü :) Hasta10
takımı : Anti emma: Emma'nın Günlüğü :) 1447
Hayvanı : Anti emma: Emma'nın Günlüğü :) Karakedi3e6f9

MesajKonu: Geri: Anti emma: Emma'nın Günlüğü :)   Anti emma: Emma'nın Günlüğü :) Icon_minitimeCuma Haz. 13, 2008 10:47 pm

sevgili günlük bugün yine kimse bana yüz vermedi kimlere asıldım kimlere göz kırptım kimlere neler neler yaptım anlatamam ama tek bir kişi bile dönüp bakmadı ya ben o kadar güzelken !

Anti emma: Emma'nın Günlüğü :)
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Anti emma: Emma Watson'un antice vikipedisi