dark.darkbb.com
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

dark.darkbb.com

AnasayfaAnasayfa  KapıKapı  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Anti emma: Emmal konuştu : bulunduğum yeri haketmiyorum...

5 posters
YazarMesaj
Geni
çaylak
çaylak
Geni

Anti emma: Emmal konuştu : bulunduğum yeri haketmiyorum... Empty
MesajKonu: Anti emma: Emmal konuştu : bulunduğum yeri haketmiyorum...   Anti emma: Emmal konuştu : bulunduğum yeri haketmiyorum... Icon_minitimePerş. Haz. 05, 2008 11:41 pm

[asterix]A.H.A. Genel Yayın Yönetmeni haberidir Tongue [/asterix]

A.H.A. Harry Potter filmlerinin başrol oyuncusu Emma Watson ile oldukça samimi bir röportaj yaptı. EMMA Harry Potter'ın hayatını geçmişte, şimdi ve gelecekte nasıl etkilemiş olabileceğini sorguladı ve daha pek çok şeyden konuştu.

Emma Watson:

"Hiç bir oyuncu seçimine katılmadan ve daha önce herhangi bir profesyonel oyunculuk deneyimi olmadan tüm zamanların en büyük filminde rol almak; sanki yoktan var oldum ve zirveye yerleştim. Buradan daha öte nereye gidebilirim ki? Baştan başlamam ve kendi yolumda ilerlemem gerekiyormuş gibi hissediyorum. Bu yolculuğu gerçekten yaşamak istiyorum, çünkü burada olmamalıymışım gibi hissediyorum. Buraya gelebilmek için çok daha fazla şey yapmış olmam gerekirdi."

***boern
NoohpyT
Admin
Admin
NoohpyT

Erkek
Ruh hali : Anti emma: Emmal konuştu : bulunduğum yeri haketmiyorum... Aptal10
takımı : Anti emma: Emmal konuştu : bulunduğum yeri haketmiyorum... 1447
Hayvanı : Anti emma: Emmal konuştu : bulunduğum yeri haketmiyorum... Ejderha890bf

MesajKonu: Geri: Anti emma: Emmal konuştu : bulunduğum yeri haketmiyorum...   Anti emma: Emmal konuştu : bulunduğum yeri haketmiyorum... Icon_minitimeCuma Haz. 20, 2008 3:44 am

gerçekte bu değil mi zaten Razz
https://dark.forumdizini.com
KaRaNLıK
moderatör
moderatör
KaRaNLıK

Kadın
Lakap : küçük cadı
Ruh hali : Anti emma: Emmal konuştu : bulunduğum yeri haketmiyorum... Hasta10
takımı : Anti emma: Emmal konuştu : bulunduğum yeri haketmiyorum... 1447
Hayvanı : Anti emma: Emmal konuştu : bulunduğum yeri haketmiyorum... Karakedi3e6f9

MesajKonu: Geri: Anti emma: Emmal konuştu : bulunduğum yeri haketmiyorum...   Anti emma: Emmal konuştu : bulunduğum yeri haketmiyorum... Icon_minitimePtsi Haz. 23, 2008 3:37 pm

nihayet anladı ya Razz
melezseverus
fanatik
fanatik
melezseverus

Erkek
takımı : Anti emma: Emmal konuştu : bulunduğum yeri haketmiyorum... 1450
Hayvanı : Anti emma: Emmal konuştu : bulunduğum yeri haketmiyorum... Tavsan04028

MesajKonu: Geri: Anti emma: Emmal konuştu : bulunduğum yeri haketmiyorum...   Anti emma: Emmal konuştu : bulunduğum yeri haketmiyorum... Icon_minitimeÇarş. Tem. 23, 2008 11:53 am

en azından bu kadarını düşünecek kadar mantık sahibi olmasından dolayı kutluyorum cheers
kaos
moderatör
moderatör
kaos

Kadın
Lakap : bastet
Ruh hali : Anti emma: Emmal konuştu : bulunduğum yeri haketmiyorum... Ac10
takımı : Anti emma: Emmal konuştu : bulunduğum yeri haketmiyorum... 1446
Hayvanı : Anti emma: Emmal konuştu : bulunduğum yeri haketmiyorum... Karakedi3e6f9

MesajKonu: Geri: Anti emma: Emmal konuştu : bulunduğum yeri haketmiyorum...   Anti emma: Emmal konuştu : bulunduğum yeri haketmiyorum... Icon_minitimeC.tesi Ağus. 02, 2008 4:11 pm

sonunda mantıklı bi laf etmiş o zaman

Anti emma: Emmal konuştu : bulunduğum yeri haketmiyorum...
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Anti emma: Emma Watson'un antice vikipedisi