Baba;
Sen bu mektubu okurken ben çok uzaklarda muhtemelen bir ormanda sevdiğim,aşık olduğum kızla birlikte yeni evimiz olan karavanda yaşıyor olacağım.Evden ayrıldığım bir daha dönmeyeceğim.Neden diye soracak olursan,sevdiğim kızı hiç onaylayamayacaksınız biliyorum.Onun çılgın kıyafetlerini,vücudunun her yerinde olan dövmeleri ve mor saçlarıyla bana yakışmdığını söyleyeceksiniz.Tabi aramızdaki yaş farkı da önemli o 20 yaşında bense 15...Ama büyüdüm artık evimin erkeği olabilirim.Beni hiç merak etmeyin,işim hazır.Ebru(sevdiğim kız) ve ben eroin pazarlayacağız.Bu işte çok para varmış.Ben tadınada baktım gerçekten çok güzel.Tabi çok büyümeden yavrumuza denettirmeyeceğim.Bu arada bilmiyorsunuz ama Ebru hamile.Çocuğu olunca el öptürmeye getiririm ve sende beni affedersin.Tabi işleri yoluna koyana kadar neyle geçineceğimizi merak ediyorsan merak etme sizin biriktirdiininz paranın tümünü aldım.Tabii birde birkaç yere sizin adınıza borç yaptım.
NOT:Baba ben Ahmetlerdeyi.Bugün karne günü.Bu mektubu kötü bir karneden daha kötü şeyler olduğunu anlatmak için yazdım.Umarım bana çok kızmamışsınızdır.