dark.darkbb.com
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

dark.darkbb.com

AnasayfaAnasayfa  KapıKapı  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

oğuldan babaya mektup

3 posters
YazarMesaj
NoohpyT
Admin
Admin
NoohpyT

Erkek
Ruh hali : oğuldan babaya mektup Aptal10
takımı : oğuldan babaya mektup 1447
Hayvanı : oğuldan babaya mektup Ejderha890bf

oğuldan babaya mektup Empty
MesajKonu: oğuldan babaya mektup   oğuldan babaya mektup Icon_minitimePerş. Haz. 05, 2008 11:35 pm

Baba;
Sen bu mektubu okurken ben çok uzaklarda muhtemelen bir ormanda sevdiğim,aşık olduğum kızla birlikte yeni evimiz olan karavanda yaşıyor olacağım.Evden ayrıldığım bir daha dönmeyeceğim.Neden diye soracak olursan,sevdiğim kızı hiç onaylayamayacaksınız biliyorum.Onun çılgın kıyafetlerini,vücudunun her yerinde olan dövmeleri ve mor saçlarıyla bana yakışmdığını söyleyeceksiniz.Tabi aramızdaki yaş farkı da önemli o 20 yaşında bense 15...Ama büyüdüm artık evimin erkeği olabilirim.Beni hiç merak etmeyin,işim hazır.Ebru(sevdiğim kız) ve ben eroin pazarlayacağız.Bu işte çok para varmış.Ben tadınada baktım gerçekten çok güzel.Tabi çok büyümeden yavrumuza denettirmeyeceğim.Bu arada bilmiyorsunuz ama Ebru hamile.Çocuğu olunca el öptürmeye getiririm ve sende beni affedersin.Tabi işleri yoluna koyana kadar neyle geçineceğimizi merak ediyorsan merak etme sizin biriktirdiininz paranın tümünü aldım.Tabii birde birkaç yere sizin adınıza borç yaptım.

NOT:Baba ben Ahmetlerdeyi.Bugün karne günü.Bu mektubu kötü bir karneden daha kötü şeyler olduğunu anlatmak için yazdım.Umarım bana çok kızmamışsınızdır.
https://dark.forumdizini.com
KaRaNLıK
moderatör
moderatör
KaRaNLıK

Kadın
Lakap : küçük cadı
Ruh hali : oğuldan babaya mektup Hasta10
takımı : oğuldan babaya mektup 1447
Hayvanı : oğuldan babaya mektup Karakedi3e6f9

MesajKonu: Geri: oğuldan babaya mektup   oğuldan babaya mektup Icon_minitimeCuma Haz. 13, 2008 11:33 pm

süperrrrrrrrrr harikaaa mükemmelllll
esquik
abone
abone
esquik

Kadın
Ruh hali : oğuldan babaya mektup Kimses10
takımı : oğuldan babaya mektup 1450
Hayvanı : oğuldan babaya mektup Kaplumbaga29ae4

MesajKonu: Geri: oğuldan babaya mektup   oğuldan babaya mektup Icon_minitimePaz Haz. 29, 2008 2:16 pm

beterin beteri var derler. çocukta bunu göstermeye çalışmış galiba Very Happy süper

oğuldan babaya mektup
1 sayfadaki 1 sayfası