dark.darkbb.com
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

dark.darkbb.com

AnasayfaAnasayfa  KapıKapı  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

__++**WAZ**++__

4 posters
YazarMesaj
melezseverus
fanatik
fanatik
melezseverus

Erkek
takımı : __++**WAZ**++__ 1450
Hayvanı : __++**WAZ**++__ Tavsan04028

__++**WAZ**++__ Empty
MesajKonu: __++**WAZ**++__   __++**WAZ**++__ Icon_minitimePerş. Haz. 05, 2008 8:28 pm

__++**WAZ**++__ 2439304244_41d895f18e_b

Filmin Konusu::

Tom Shankland’ın yönettiği ve Stellan Skarsgård, Melissa George, Selma Blair ile Ashley Walters’in oynadığı WΔZ (Waz), 2007 Abd yapımı korku filmi.

Şehrin karanlık sokaklarında, dirilen bedenler kol gezmektedir; kimileri paramparça, kimileri derilerinde wΔz kazınmış bedenler. Dedektif Argo (Skarsgård) ve iş arkadaşı (George), bu dövmede yazan denklemi çözmeye kararlıdırlar ve fark ederlerki kurbanların hepsine korkunç bir seçim önerilmektedir: Sevdiğin birini öldür ya da ölmeyi göze al! Yaşadığı bölgede insanlığa dair her tür sapkınlık ve vahşete alışkın hale gelen Dedektif Argo’nun hali yeni iş arkadaşı Helen Westcott’u da rahatsız etmektedir. WΔZ denklemini çözmeye girişen Eddie ve Helen, katilin nihai bir aşk testi uygulamakta olduğunu fark ederler. Bu test, akla gelebilecek her tür işkenceden daha ağırdır.

Filmden Resimler::

__++**WAZ**++__ 1933_a_3222
__++**WAZ**++__ 1933_a_8090
__++**WAZ**++__ 1933_a_2417

Sinema.com Kritiği::6.8

Film Resmi Sitesi::http://www.wazlapelicula.es/
xx__gLsm__xx
çömez
çömez
xx__gLsm__xx

Kadın

__++**WAZ**++__ Empty
MesajKonu: Geri: __++**WAZ**++__   __++**WAZ**++__ Icon_minitimePerş. Haz. 05, 2008 11:44 pm

bu filmi izlemedim izlemekte istemem daha kjağaını görürü görmez midem bulanmıştııVery Happy
melezseverus
fanatik
fanatik
melezseverus

Erkek

__++**WAZ**++__ Empty
MesajKonu: Geri: __++**WAZ**++__   __++**WAZ**++__ Icon_minitimeCuma Haz. 06, 2008 4:52 pm

xx__gLsm__xx demiş ki:
bu filmi izlemedim izlemekte istemem daha kjağaını görürü görmez midem bulanmıştııVery Happy
o kadar da kötü değil bence Smile ama iyi de diyemiyorum

10/6.5 veriyorum ben filme Smile
NoohpyT
Admin
Admin
NoohpyT

Erkek
Ruh hali : __++**WAZ**++__ Aptal10
takımı : __++**WAZ**++__ 1447
Hayvanı : __++**WAZ**++__ Ejderha890bf

__++**WAZ**++__ Empty
MesajKonu: Geri: __++**WAZ**++__   __++**WAZ**++__ Icon_minitimeCuma Haz. 06, 2008 5:31 pm

İzlemeliyim bu filmi Razz oyuncu kadrosunda sevdiğim insanlar var konusuda güzel ee daha ne Razz
https://dark.forumdizini.com
StArS
fanatik
fanatik
StArS

Kadın
Ruh hali : __++**WAZ**++__ Uzuntu10
takımı : __++**WAZ**++__ 1447

__++**WAZ**++__ Empty
MesajKonu: Geri: __++**WAZ**++__   __++**WAZ**++__ Icon_minitimeÇarş. Tem. 23, 2008 5:09 pm

ben sadece 1. cdsini izledim çok hoşuma gitti...evet biraz kan var ama beni etkilemiyor!! afro
melezseverus
fanatik
fanatik
melezseverus

Erkek

__++**WAZ**++__ Empty
MesajKonu: Geri: __++**WAZ**++__   __++**WAZ**++__ Icon_minitimeC.tesi Ağus. 23, 2008 9:12 pm

NoohpyT demiş ki:
İzlemeliyim bu filmi Razz oyuncu kadrosunda sevdiğim insanlar var konusuda güzel ee daha ne Razz

Merak ettim Tayfun abi izledin mi lol! yani şayet izlediysen ve başrol oyuncusu favorilerindense biraz hayal kırıklığına uğrayabilirsin+şoklanabilirsin lol!

Bu arada emin olun 2. cd side süper lol!

__++**WAZ**++__
1 sayfadaki 1 sayfası