melezseverus fanatik
Mesaj Sayısı : 314 Yaş : 32 takımı : Hayvanı : Kayıt tarihi : 05/06/08
| Konu: __++**WAZ**++__ Perş. Haz. 05, 2008 8:28 pm | |
| Filmin Konusu::Tom Shankland’ın yönettiği ve Stellan Skarsgård, Melissa George, Selma Blair ile Ashley Walters’in oynadığı WΔZ (Waz), 2007 Abd yapımı korku filmi. Şehrin karanlık sokaklarında, dirilen bedenler kol gezmektedir; kimileri paramparça, kimileri derilerinde wΔz kazınmış bedenler. Dedektif Argo (Skarsgård) ve iş arkadaşı (George), bu dövmede yazan denklemi çözmeye kararlıdırlar ve fark ederlerki kurbanların hepsine korkunç bir seçim önerilmektedir: Sevdiğin birini öldür ya da ölmeyi göze al! Yaşadığı bölgede insanlığa dair her tür sapkınlık ve vahşete alışkın hale gelen Dedektif Argo’nun hali yeni iş arkadaşı Helen Westcott’u da rahatsız etmektedir. WΔZ denklemini çözmeye girişen Eddie ve Helen, katilin nihai bir aşk testi uygulamakta olduğunu fark ederler. Bu test, akla gelebilecek her tür işkenceden daha ağırdır. Filmden Resimler::************************* ************************* Sinema.com Kritiği::6.8 Film Resmi Sitesi::http://www.wazlapelicula.es/ | |
|
xx__gLsm__xx çömez
| Konu: Geri: __++**WAZ**++__ Perş. Haz. 05, 2008 11:44 pm | |
| bu filmi izlemedim izlemekte istemem daha kjağaını görürü görmez midem bulanmıştıı | |
|
melezseverus fanatik
| Konu: Geri: __++**WAZ**++__ Cuma Haz. 06, 2008 4:52 pm | |
| - xx__gLsm__xx demiş ki:
- bu filmi izlemedim izlemekte istemem daha kjağaını görürü görmez midem bulanmıştıı
o kadar da kötü değil bence ama iyi de diyemiyorum 10/6.5 veriyorum ben filme | |
|
NoohpyT Admin
Mesaj Sayısı : 1385 Yaş : 36 Ruh hali : takımı : Hayvanı : Kayıt tarihi : 31/05/08
| Konu: Geri: __++**WAZ**++__ Cuma Haz. 06, 2008 5:31 pm | |
| İzlemeliyim bu filmi oyuncu kadrosunda sevdiğim insanlar var konusuda güzel ee daha ne | |
|
StArS fanatik
Mesaj Sayısı : 214 Yaş : 30 Ruh hali : takımı : Kayıt tarihi : 23/07/08
| Konu: Geri: __++**WAZ**++__ Çarş. Tem. 23, 2008 5:09 pm | |
| ben sadece 1. cdsini izledim çok hoşuma gitti...evet biraz kan var ama beni etkilemiyor!! | |
|
melezseverus fanatik
| Konu: Geri: __++**WAZ**++__ C.tesi Ağus. 23, 2008 9:12 pm | |
| | |
|