dark.darkbb.com
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

dark.darkbb.com

AnasayfaAnasayfa  KapıKapı  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Bursaspor'da deprem!

2 posters
YazarMesaj
boern
Admin
Admin
boern

Kadın
Lakap : şebnem sultan :D
Ruh hali : Bursaspor'da deprem! Dagini10
takımı : Bursaspor'da deprem! 1446
Hayvanı : Bursaspor'da deprem! Tavsan04028

Bursaspor'da deprem! Empty
MesajKonu: Bursaspor'da deprem!   Bursaspor'da deprem! Icon_minitimePerş. Haz. 05, 2008 5:24 pm

Bursaspor'da Nedim Çelik'in ardından Hüseyin Şahin ve Serkan Sabuncuoğlu da yönetim kurulu üyeliklerinden istifa etti.
Serkan Sabuncuoğlu, yaptığı açıklamada, gördükleri lüzum üzerine istifa kararı aldıklarını belirtti. Sabuncuoğlu, istifalarını bugün noter kanalıyla kulübe ulaştıracaklarını bildirdi.

Hüseyin Şahin de istifa ettiğini doğrularken, konuyla ilgili konuşmak istemediğini ifade etti.

Yönetici Nedim Çelik de istifa ettiğini daha önce yazılı bir açıklamayla duyurmuştu.
inlaw_962
çömez
çömez
inlaw_962

Erkek

Bursaspor'da deprem! Empty
MesajKonu: Geri: Bursaspor'da deprem!   Bursaspor'da deprem! Icon_minitimeSalı Haz. 10, 2008 10:24 am

bursa spor dağılmaya başladı desenize gidenin yerine yenisini bulmak kolay yeni gelenlerde bursa spora hayırlı olur inşallah bir klüp kurulması hiç de kolay değil

Bursaspor'da deprem!
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-