| Potter hayranlarına kötü haber | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
boern Admin
Mesaj Sayısı : 1028 Yaş : 36 Nerden : istanbul Lakap : şebnem sultan :D Ruh hali : takımı : Hayvanı : Kayıt tarihi : 31/05/08
| Konu: Potter hayranlarına kötü haber Ptsi Ağus. 18, 2008 6:05 pm | |
| Harry Potter filmleriyle genç yaşta ünlenen Daniel Radcliffe, yakalandığı dyspraxia (hareket planlama bozukluğu) nedeniyle yazı yazamadığını ve ayakkabılarını bile bağlamakta zorluk çektiğini açıkladı.
Tüm dünyada izlenme rekorları kıran Harry Potter sinema filminin başrol oyuncularından Daniel Radcliffe, Daily Mail'de yer alan haberde, yakalandığı dyspraxia (hareket planlama bozukluğu) nedeniyle yazı yazamadığını ve ayakkabılarını bile bağlamakta zorluk çektiğini söyledi.
Harry Potter filmiyle ünlenen ve büyük bir hayran kitlesine sahip olan 19 yaşındaki İngiliz genç oyuncu Daniel Radcliffe, dyspraxia (hareket planlama bozukluğu) hastası olduğunu açıkladı. 2001'den 2007'e kadar Emma Watson ve Rupert Grint ile birlikte 5 Harry Potter filminde oynayarak yıldız olan Radcliffe basına yaptığı açıklamada ayakkabasını bile bağlamakta zorluk çektiğini söyledi.
Beyninin "amaçlı hareketleri kontrol etmesinde bozukluk" olduğunu söyleyen Hollywood'un en çok kazanan genç oyuncular listesinde ilk sıralarda yer alan Radcliffe, herkesin bu hastalığa yakalanma riskine sahip olduğunu ve bu hastalığa yakalanmasının bir nedeni olmadığını da sözlerine ekledi.
2000 yılının Ağustos ayında Radcliffe bir çok elemeden geçerek Harry Potter filminde başrol oynamaya hak kazanan genç oyuncu hastalığın, öğrenme kabiliyetini azalttığını ve öğreniminde zorluklar çektiğini söyledi. Yazı yazamadığını ve bu yüzden okul notlarının son dönemde çok kötü olduğunu belirtti. Radcliffe, "Okulum, notlarım çöplüğe döndü" diye konuştu.
Hareketlerini planlamada çok zorlandığını söyleyen 19 yaşındaki İngikliz oyuncu Radcliffe "Hastalığımı ilk öğrendiğimde 'neden ben' diye sormadan edemedim" dedi. Oyuncunun sözcüsü ise basına "Çok zor bir dönem geçiriyor. Ancak şu anda hastalığın ilk aşamasında" diye konuştu.
changeTarget(document.getElementById("news_content")) | |
|
| |
Şebocæn çaylak
| Konu: Geri: Potter hayranlarına kötü haber Ptsi Ağus. 18, 2008 6:24 pm | |
| Offf çok üzüldüm ben bu çocuğa Gencecik veletti,hayatı kararacak :'( | |
|
| |
boern Admin
Mesaj Sayısı : 1028 Yaş : 36 Nerden : istanbul Lakap : şebnem sultan :D Ruh hali : takımı : Hayvanı : Kayıt tarihi : 31/05/08
| Konu: Geri: Potter hayranlarına kötü haber Ptsi Ağus. 18, 2008 6:26 pm | |
| Haberlerin doğruluğunu bilemiyorum ama doğruysa çok üzüldüm | |
|
| |
NoohpyT Admin
Mesaj Sayısı : 1385 Yaş : 36 Ruh hali : takımı : Hayvanı : Kayıt tarihi : 31/05/08
| Konu: Geri: Potter hayranlarına kötü haber Ptsi Ağus. 18, 2008 6:30 pm | |
| zafer abi oynıyacak artık filmlerde | |
|
| |
boern Admin
| |
| |
NoohpyT Admin
Mesaj Sayısı : 1385 Yaş : 36 Ruh hali : takımı : Hayvanı : Kayıt tarihi : 31/05/08
| Konu: Geri: Potter hayranlarına kötü haber Ptsi Ağus. 18, 2008 6:34 pm | |
| ben de aynı victorum ztn | |
|
| |
Crazystudent moderatör
Mesaj Sayısı : 372 Yaş : 30 Nerden : Varlıkla yokluk arasındaki ince çizgiden Ruh hali : takımı : Hayvanı : Kayıt tarihi : 03/06/08
| Konu: Geri: Potter hayranlarına kötü haber Ptsi Ağus. 18, 2008 7:04 pm | |
| Çok kötü bir şey yaa Daha yaşı kaç başı kaç.Gerçi hastalık yaş filan dinlemiyor ama | |
|
| |
melezseverus fanatik
Mesaj Sayısı : 314 Yaş : 32 takımı : Hayvanı : Kayıt tarihi : 05/06/08
| Konu: Geri: Potter hayranlarına kötü haber Çarş. Ağus. 20, 2008 6:59 pm | |
| | |
|
| |
kaos moderatör
Mesaj Sayısı : 400 Yaş : 37 Nerden : derinlerden Lakap : bastet Ruh hali : takımı : Hayvanı : Kayıt tarihi : 25/07/08
| Konu: Geri: Potter hayranlarına kötü haber Perş. Ağus. 21, 2008 10:36 am | |
| ben de çok üzüldüm ya ama hastalığın tedavisi mümkün dimi yazık olmasın çocukcağıza.... | |
|
| |
| Potter hayranlarına kötü haber | |
|